28 Nisan 2020 Salı

Merkezi sistem soğutma

Enerji tasarrufu ve montaj kolaylığı. Tek motorla hem soğuk odalarınızın hemde başka soğutma cihazlarınızın hepsini aynı anda hemde farklı farklı derecelerde. Bu üniteler sağlam bir şasi üzerine.


Hava veya su soğutmalı kondenserli olarak üretilir. Elektrik panosu ve tüm. Büyük kapasiteli soğuk hava depolarında kullanılan endüstriyel soğutma merkezi sistemler.


TKDK PROJELERİNİZDE YANINIZDAYIZ. Yarı hermetik, hermetik,scroll ve vidalı kompresörlü ve hava soğutmalı kondanserlidir. Sıcak gaz veya elektrik defrost tertibatına uygundurlar.


MERKEZİ SİSTEM SOĞUTMA GRUBU KONDANSERİYLE BİRLİKTE. KOMPRESÖR MARKALARI: ALMAN COPELAND DİSCUS MODEL. Donmuş Muhafaza. Watt soğutma kapasitesi aralıklarında 62. Whatsapp Paylaş. Bakım - Onarım- Servis Hizmeti Verdiğimiz Makineler. Problem 1: Basınç kontrollü bir sistem yaz ayları boyunca oldukça iyi çalışıyor. Daha soğuk havaların başlamasıyla cihaz yüke uygun soğutma yapamıyor.


En iyi merkezi sistem soğutma seçimlerini, Üreticilerini ve Ucuz Kaynaklarını ve Yüksek Kaliteli merkezi sistem soğutma Ürünleri, turkish Konuşan Market. Soğutucu Akışkan. Gerekli miktarda soğutucu akışkan, doğru faz ve doğru zamanda ihtiyaç duyulan iç üniteye sevk edilerek akışkanın ısıtma ve soğutmada.


Bireysel soğutma cihazlarından farklı olarak birden fazla kompresörün ihtiyaç durumuna göre hareket ederek. Hava soğutmalı scroll soğutma grubu serisinin R-soğutucu akışkanlı yeni.


Günümüz şartlarında gelişen teknoloji ile beraber artık yapıların bir çoğunda merkezi sistem soğutma diğer adı ile VRF veya VRV sistemleri yoğunlukla. Bu sistemin özelliklerini şu şekilde. Radyan ısıtma sistemi.


Merkezi sistem soğutma

Cihazların kapasiteleri. Aparey ısıtma sistemi. Yoğuşmalı kalorifer sistemi. Kondanseri ayrı olarak sevk edilir.


Merkezi sistem soğutma

Süpermarketler, kasapşarküteriler, restoranlar, lojistik dağıtım merkezleri, kesimhaneler, entegre et ve gıda üretim tesisleri, oteller, lokantalar, balık üretim ve. Merkezi sistem kalorifer devreleri. Hermatik Kompresörler. Projelendirme ve Taahhüt.


Yüksek sıcaklıklara uygun kondanser seçimi ve kaliteli ekipmanlar kullanılarak yapılan merkezi sistem soğutma grupları serin, soğuk ve dondurucu muhafaza. Sample Image Serin, soğuk ve donmuş muhafaza odaları şartlarına uygun olarak üretilir. Split sistem soğutma ünitelerine göre yer tasarrufu, enerji tasarrufu sağlar. Sistemin sorunsuz ve tasarruflu.


Merkezi sistem soğutma

Yaygın olarak kullanılan altı tür sistemin- havalı soğutucu kullanılan sistemler, ısı enerjisi deposu, büyük kampüs. Genellikle marketler ve üretim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.