6 Nisan 2020 Pazartesi

Flanşli çekvalf

Flanşli çekvalf

DİZAYN STANDARDI. LPG-LNG sistemleri, asfalt vb. Flanşlı Karbon. Bağlantı boyunun kısalmasını ve hidroforun derli toplu olmasını.


CLV-Lift Çekvalf, Vana ve Çekvalfler ile ilgili fiyat, çeşit ve bilgi almak için. Basınç Değerleri: Maks. Duyar çift klapeli çek valf (pn16) hakkında bilgi fiyat ve çeşitleri.


Bilgi almak için tıklayınız. Marka, : FAF VANA. Gövde ve kapak GG pik dökümdür. Böylece çekvalfin takıldığı hat üzerinde akış tek yönlü olur.


Varsayılan Sıralama, En çok incelenene göre. Yapıların pissu ve. VALFTEK MAKİNA SIH. Elastomer sitli dizaynı ile tam sızdırmazlık sağlar. Kumanda sistemleri karşı ağırlık. APLAR, DN1 DN20. Product Code, TCVH13F. BASINÇ SINIFI, PN16. BAĞLANTI, FLANGED. Geniş klape açılma mesafesi. Yay baskısı ile kapanan klape. GÖVDE MALZEMESİ. Element atıksu su çekvalfleri, bir su boru tesisatı elemanıdır atık suda sıkça ihtiyaç duyulan, teknik bir üründür.


PVC çalpara çekvalf, toplu çekvalf, temiz su çekvalfi flanşlı çekvalf fiyatları, ölçü ve özellikleri. Yaylı çekvalf toplu çekvalf çalparalı çekvalf. Tutorials and articles.


Flanşli çekvalf

SOCLA flanşlı çek valf. Sistem: Bu sistemde başka ürünler de bulunur. INCH, oP, A, oG, oN. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın. Henüz Yorum Yazılmamış. Kabuk Rilsan galvanizli veya. DN3BIÇAKLI SÜRGÜLÜ VANA FAF. E- posta hesabınız yayımlanmayacak. FLANŞLI KÜRESEL VANA DUYAR. CRUWA-DN80- FLANSLI. Bizim API döküm flanşlı çelik çalpara çek valf CE sertifikası geçti. Cast Çelik sınıflandırılması Valve Kontrol1. Tek Plaka Salıncak. Top NBR kaplı çeliktir.


Flanşli çekvalf

Atık su uygulamaları için uygundur. V7Serisi küre çekvalfl er özellikle çamur ve benzeri yoğunluğu yüksek akışkan hatlarında pompa giriş ve çıkışlarında.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.