27 Mart 2020 Cuma

Volvo yetkili servis bursa

YOĞUŞMALI KOMBİ NEDİR. Normal kombilerde dışarı atılan su buharı yoğuşmalı kombilerde sisteme geri kazandırıldığı için enerji tasarrufu sağlamış olmaktadır.


Gaz halindeki bir maddenin çevresine ısı vererek sıvı hale dönüşmesi olayına yoğuşma denir. Doğalgazın yanması sonucunda ortaya çıkan ve.


Konvansiyonel kombilere göre farkları nedir ? En önemli özelliği az enerji tüketmesidir.

Böylelikle de işletme maliyetini düşürür. Bu cihazlar duman gazı içindeki su buharını. Su tahliyesinde aktarımında ve taşımada kullanılan dalgıç drenaj pompalar. DC fan motoru ve drenaj pompası sayesinde düşük enerji tüketimi ›› Çalışmıyorken kanatları tamamen kapalı konumda olduğundan, şık iç ünite her türlü iç.


Daikin gizli tavan tipi klimalar standart drenaj pompası, kendi kendini temizleyen filtresi. Okumaya devam edin Daikin Skyair FBA-A Gizli Tavan Tipi Klima. Fancoil cihazları kazan, ısı pompası veya heat pump chiller ile kullanıldığında.


Fancoil sisteminde en önemli noktalardan biri de drenaj sistemi olup, drenaj. DP-1DRENAJ POMPASI.

Fan coil ünitlerinde. Drenaj pompası sayesinde yoğuşma suyu cebri olarak eğim gerekmeden. Stok Kodu, : KT-NP01. SANICONDENS Eco drenaj pompanın girişi bulunmaktadır. Fiyat, : TL. Kategori, : VRF Aksesuarlar. Nedir ve klimanın ihtiyaç duyduğu drenaj pompası ne için gereklidir? EuroForm Fancoil üniteleri, üstün performansları ile merkezi havalandırma tesisatı olmayan ve. Fan-coil ve klima santrallarinin drenaj boruları izole edilmelidir. Pompa temel detayı.


Fancoiller ve duvar tipi split klimalar için idealdir. Nemlendiricilerde de. Tavana montaj için AC fan motoru ünitesi. Marka, : Siccom.


Klİma - soĞUTma - HaValaNDırma - ısı EŞaNJÖrlErİ - NT 16. Not: montaj için yoğuşma suyu drenaj pompası kullanılmalıdır.


Sanicondens Eco yoğuşmalı kombilerin kombi, fancoil ve soğutucu dolapların yoğuşma sularının tahliyesini sağlayan bir drenaj pompasıdır. Haznesi asitli. Kontrol Kutusu Kontrolü close.

Hava direncini minimuma indiren boyutlu vida tasarımlı fan. Dahili drenaj pompası. Kolay montaj ve bakım. ALARKO güvencesi.


Sanihdydro Sanıcondens Eco Salon Klimaları, Soğutma Dolapları, Yoğuşmalı Kombi, Fancoil.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.