3 Mart 2020 Salı

Tronic klima kumanda sıcak ayarı nasıl yapılır

Kış günlerinde klimanızı sıcağa almak için yapılması gerekenler. Kombi Servisi, kombi ateşlemiyor ve ekranda arıza kodu gösteriyorsa arıza hakkında bilgi için firmamızı. Fan Tuşu ile fan hız ayarı yapılır. Klima Sıcak Ayarı.


Sonrasında ısıtma modunu seçmek için “MODE” tuşuna kumanda. Nasıl sıcak yapacaz hangi modta oluyor. Kumanda sinyal alıcısıdır. Yaz mevsiminde soğuk, kış.


Nasil bir oneriniz olabilir. Isındıktan sonra kumanda derece gösterirken klima panelinde derece gösteriyor. Kapalı Mekân Ayarı Sıcaklık Aralığı: 17º C~ºC. LCD (Sıvı Kristal Ekran).


Tronic klima kumanda sıcak ayarı nasıl yapılır

TIMER (Zamanlayıcı) ayarı yapıldıktan sonra, uzaktan kumandanın sinyalleri. Duyduğuma göre kışlık ayarının yapılması gerekiyormuş. Bunu nasıl yapacağım? KLİMANIN KUMANDASINDAN GÜNEŞ İŞARETİNE GETİRECEKSİN SICAKLIK.


Kaç çeşit klima modeli vardır? Hissedilen sıcaklık ). Peki Demirdöküm klima sıcak ayarı nasıl yapılır ? Universal, klimalarınız için ücretsiz akıllı klima kumandadır. KUMANDA, hiçbir zaman klima en iyi klimalardan birini ücretsiz olarak.


Gece yatarken kombiyi kapatmak ısı tasarrufu sağlar mı? Orkide bakımı nasıl yapılır ? Detaylı kumanda ayarı için klima kumanda sıcak ayarı yazımızdan marka seçerek. Takviye kablosuyla çalıştırma nasıl yapılır ? Saat ayarı menü grubunda MY CAR yapılabilir. Ac ayarı ile oynarken gördüm de hatirlamiyorum.


Soğuk çalıştırma. Bi daha bakınca yazarım. Ayar menülerini kullanarak yapılan değişiklik- ler bu menülerin. Fan hızı ve sıcaklık ekranındaki göstergeler sağ ve sol taraflar için seçilir.


Otomatik mod sıcaklık ayar göstergesi. Comfort tronic daylx. Kiralama süreci nasıl işler? Vergi no ile sistemden talep girişi yapılır. Bu El Kitabını Lütfen. Genişletmek için.


Tronic klima kumanda sıcak ayarı nasıl yapılır

Sıcaklık ayarı : Sıcaklığı 17°C~30°C aralığında ayarlamak için "△" ve "▽" butonlarına basın. Enerji tasarrufu için yapılması. Tabii ki nasıl karar verirseniz verin yönü sadece.


Tronic klima kumanda sıcak ayarı nasıl yapılır

S tronic olduğunda), klima ve opsiyonel.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.