31 Mart 2020 Salı

Portatif klima 15000 btu

Sadece yaz kullanılmıştır. Hem soğutma hem ısıtma özelliği mevcuttur. Uzatılabilir borusuyla beraber verilecektir. Technowell portatif taşınabilir mobil kliTECHNOWELL PORTATİF TAŞINABİLİR MOBİL.


Beko Online Alışveriş için doğru adrestesiniz. Enerji Sınıfı-Soğutma : A. BTU soğutma kapasitesi. Portatif klima olarak da bilinen Vestel mobil klima ise, adından anlaşılacağı üzere kolay.


Portatif klima 15000 btu

Tek Tuş Yumuşak Hava. Filtreler: Kolay Çıkarılabilir Filtre. Always stay cool and refreshed with Electrolux air conditioners.


Portable or installe you will always have a healthy home environment. Biraz daha teknik olan pratik klima hesabına görede (keşif ekipleri bunu kullanır) Oda m2. Taksitle klima.


Portatif klima 15000 btu

Kapasite (Soğutma). Arçelik mobil klima ne kadar elektrik tüketiyor? Klima ne kadar elektrik harcar ? Fiyat: 150TL. Yorum yapmak İçin Tıklayın. BUSES PORTATİF KLİMA.


Portatif klima 15000 btu

Fits into standard 42"x16" slide wall sleeve to replace major brandsFactory supplied power cord w/ reset breaker plugExceptionally quiet operation - Separate.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.