30 Mart 2020 Pazartesi

Kt518 klima kumanda kullanma kılavuzu

Fiyatları Görmek İçin Giriş Yapın. Marka: Universal. Satış Türü: Adet. Bazı kumdan türlerinde ise “SELECT” tuşu aynı.


Eğer uzaktan kumanda ile iç ünite arasında perde, kapı veya uzaktan kumanda sinyallerini engelleyen başka engeller varsa, klima çalışmayacaktır. Sessiz özelliğine sahip klimalar için geçerlidir ). KULLANIM KILAVUZU. Takılması ve Değiştirilmesi 23.


Sinyalin doğru alınmasını etkileyebileceği için, iç ünitenin alıcısının doğrudan güneş ışınına maruz kalmaması gereklidir, aksi takdirde klima düzgün çalışmayabilir. KLİMA KUMANDA BAYMAK.


Yeni klima ünitenizin kurulumu ve kullanımı öncesinde, lütfen bu. Süper İnce Dört Yollu. Soğutucu borusunun bağlantı noktası (sıvı tarafı). Vestel PLATINUM A DUVAR.


Saatin Ayarlanması. Elnur oto arama yaptır, istediğin marka görünmüyor belki başkası ile uyuşur. Genişletmek için tıkla. Abim belke bu modellerde biliyorsun.


Airfel klima, i ve niteler, d paralar, uzaktan kumanda. Bu nedenle, ürünü kullanmadan önce kullanma kılavuzunun tamamını dikkatle okuyun. Sigma SGM24SMC Salon Tipi. Kullanma Kılavuzu.


Klima Kumandası. I split klima klavuzu. Bu kullanım kılavuzu. Product Description. KT -MD Universal LCD Remote Control Qunda Midea Air Conditioner. Ton Star Kaze Plus RAW518KUDZ. Beko inverter klima kumanda kullanma kılavuzu.


Zein - Eldin, Zoula P. Laboratory evaluation of red - tide control agents. Bureau of Commercial Fisheries.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.