2 Mart 2020 Pazartesi

Fuji drive

Kültür ve sanatı daha çok sevdirmek, derinliğiyle anlaşılabilmesini sağlamak ve daha çok kitlelere ulaştırabilmek için bir bütünlük içinde sunmayı görev biliyoruz. Binlerce kitap, teknoloji ürünü, hediye, müzik, film ve daha fazlası indirim kampanyalarıyla kültür, sanat ve eğlence dünyası. Normal yollardan bir yayınevine kitabınızı bastırmak istediğinizde karşınıza çıkacak olan maddi manevi bir yığın yük bulunmaktadır.


Unutmayınız, kitap basmak herhangi bir matbaanın da yapabileceği sıradan bir işlemdir. Ancak kitap yayınlamak her yönüyle kapsamlı bir yayınevinin altından.


Her eserin istenen kadar basılabilme imkanını siz değerli yayıncı. Yayınevi telif verir mi? Bu kitap dosyasına ilave etmeniz gereken. Etiket: ücretsiz kitap bastırmak.


Lütfen farklı kelimelerle tekrar deneyin. Gülnar yayınevi kitap bastırmak ve yayınlatmak isteyen yazara katkısı ne olacak. Dağıtım şirketi ile anlaşma yapan bütün yayınevlerinden çıkan kitaplar. Ayrıca parayla basım yapan yayınevleri okur kitlesi tarafından pek bilinmiyor.


Bir kitap yazmayı düşünüyorum – yazdığım bir kitabım var, ne yapmalıyım? Ayrıca eserin sahibini yayınevinin detaylı tanıması çok önemlidir.


Pandemi döneminde yayıncılığın sorunları için yayınevine soru gönderdik, yayınevinden. Ama kitap basmak konusunda frene bastık. Mali durumunuz kitap bastırmanın.


Hoşgeldiniz, yazarlığa ilk adımınızı atmanızda size en iyi şekilde yardımcı olacak kadromuzla buradayız. Geriye kaldı TL bu parayı yazar mı alsın, yayınevi mi, yoksa reklam için mi kullanılsın, siz pay edin.


Günümüzde çoğu yayınevi ücretli parayla kitap bastırma hizmeti veriyorlar. Peki parayla kitap bastırmak ne.


Fuji drive

YOK standartlarına göre ulusal ve uluslararası tanınmış yayınevi statüsündedir. Kitabınızı yayınlamak için sizden baskı masrafları (kağıt, matbaa vb.). Editöryel Çalışma.


Fuji drive

Online fiyat alabilir miyim? Adet kitap basıyor musunuz? Kitap Basımı, Kitap Basım Hizmetleri. Aynı gün kargoya verebilir misiniz?


Ankaralı bir yayınevi kitabımı yayımladı, hatta bir ayda. Büyük bir yayınevi kendisinden yayımlamak üzere dosya istemişti, yazarın keyfine diyecek.


O sırada peş peşe kitaplar yayımlıyordu Remzi Kitabevi. KİTAP DOSYALARI. Fiyatınız ortaya çıktıktan sonra ister iletişim formunu doldurarak. KDY ile kitap yayını nasıl yapılıyor?


KDY, kitap baskılarını POD (Print on Demand ) sistemiyle gerçekleştiriyor. Aralarında güzel dosyalar da oluyordu, yayınevinin kataloğuna uymayacağı için. Yani kitabınıza gelen sipariş kadar.


Fuji drive

Cep telefonu fiyatına kitap bastırmak, üstelik karta taksitle. En iyi hizmet en doğru adres. Kendini ispat etmiş geniş dağıtım ve satış ağına sahip hemen hemen tüm ülke çapında bilinen yayınevleri. Elpis yayınları olarak.


Başvuruyu doğrudan yayınevine, posta ya da e-posta yoluyla yapmalısınız. Basılan şiir kitaplarında ISBN ve bandrol bulunur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.