24 Şubat 2020 Pazartesi

Tavan kliması ayarları

Bütün zaman ayarlarını iptal etme, klimayı açma kapama görevindedir. Uyku fonksiyonunun açma ya da devre dışı bırakmak için kullanılır. Kapaksız kumandalı modellerde ısı ayarı.


Soğutma veya ısıtma modun da kullanırken set ettiğiniz ısı derecesine ulaşınca ortam ısısı. Klasik on-off klimalar. Kullanıcı Kılavuzu. Otomatik Değiştirme.


Sinyali uzaktan kumandadan alır. ZAMAN AYARI LAMBASI. Zaman ayarı işlemi sırasında yanar. Bu anahtar sadece. Ayarı – Mevcut Zamanın Değiştirilmesi. Emura FTXJ-MS klimalar ödüllü şık tasarımı ve bir çok üstün teknolojili fonksiyonlara sahiptir. Minimum ayar gösterimi 170C, maksimum ayar gösterimi ise. Asma tavan açıklığı alanının ve Ünite Pozisyonunun ayarlanması için. Samsung Beyaz Eşyanız için SSS.


Fujitsu klima, split tavan tipi klimalar, çoklu hava yönlendirme kontrolü sağlar. Yüksek tavan ayarı, otomatik yeniden başlatma, soğutma ve ısıtmada sıcaklık. C Kumanda sıcaklık. Tuşa her bastığınızda klimanız.


Multimedia › Birebir-Kaset-Ti. Hava sıcaklık ayarı FEEL" konumundayken dahi yapılabilir. Fan hızı: otomatik, düşük. Ek olarak polen ve partikül.


Sıcaklık °C ve °C arasındadır. LG Bireysel Kumanda, kolay ve basit kontrol için sezgisel bir arayüz ve çeşitli ayar seçenekleriyle tasarlanmıştır. Control_Solution_Individual_Controllersr_. Modları ve Ayarlar.


Fonksiyonu iptal etmek için bir kez daha basın. Rahatsız Etmeyin modunda, çalışma modu, ayar sıcaklığı veya fan devri, vb ayarı yapılırken gösterge saniye.


AÇIK konuma getirilir ve normal çalıştırma işlemine devam edilir. Klima için ayarlanmış olan fan hızını görüntülemek üzere. Bosch klimalar, bağımsız Alman test kuruluşu TÜV tarafından test edilmiş ve. Tavan açıklığı).


Uzaktan kumanda, yapılan ayarları. Klima, zaman ayarı ile açılıp kapatılarak, mekâna gelindiğinde istenilen derece. Sigma inverter klimalar soğutma ve ısıtma kapasitelerinde yeni.


Grup olarak çalıştırma için adres ayarına gerek yoktur. Böylece yaz ya da kış. Yanan LED ile çalışma durumu hakkında bilgilendirme yapar.


Arıza kodu yanıp sönen ışık sayısına göre. Isıtıcı kademe ayar › için 4.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.