17 Şubat 2020 Pazartesi

Mersin audi bayİ İkinci el

Klima kompresörü tamiri nasıl yapılır? Litvanya, Kaunas. Air Conditioner Parts. Belli aralıklarla çalışmazsa, gaz sistemi randımanlı çalışmayarak aktif olarak soğutma.


ANKA FIAT R çıkma yedek parça meganklima kompresörü Fiat Çıkma Yedek. Fiat Oto Çıkma Yedek Parça firması sizlere hizmet vermekten gurur duyar. Sıfır yedek parça kadar kaliteli ve fiyatı uygun yedek parça tedariği yapmaktayız.


UYUMLU OLDUĞU ARAÇLAR, COROLLA. Fiyat : 2TL 3TL. Stokta Yok Stoklara düşünce haber ver. Tamir yada revize edilen klima kompresörlerini test.


Hareketini motordan, krank kasnağı ve kayış aracılığı ile almaktadır. Araç Kliması Nasıl Daha Uzun Ömürlü Kullanılır? Geçtiğimiz gün aracın bakımı için teknik servise gittim.


Kompresör soğutucu maddenin basıncını yükseltir. Bu esnada soğutucu madde sıcaklığı da artar. Araç kliması açıldığı durumda motor bölümünden ses gelir. Sürtünme sesi meydana gelebilir.


AliExpress fiyatları ve satıcıları karşılaştırmak için. Oto - Araç kompresörü vasıtası ile soğuk ve alçak basınç halindeki gaz sıkışırak yüksek basınçlı sıcak gaz haline dönüşür. Bu süreç otomobil için serin hava. Farklı viskozitelerle, birçok araç ve kompresör üreticisi tarafın- dan R134a soğutucu akışkanlı klima sistemlerinde fabrikada kullanılmaktadır.


Arabanın klima gazının bittiği nası anlaşılır? Bu cihazlar sayesinde kompresörü sanki araç üzerindeymiş gibi test edilebilmektedir.


Mersin audi bayİ İkinci el

Test cihazının temel avantajları şunlardır: Bir arabada. Oto Klİma Bakim Onarim Tamİrİ Ve Yedek Parça Konusunda Toptan Ve Parekende Yillarin Vermİş Olduğu Bİlgİ Bİrİkİmİ Ve Tecrübelİ Personelİ İle Sİz Değerlİ. KLİMA KOMPRESÖRLERİ. Tabii ki fiyatı duyunca şaşa kaldım.


Mersin audi bayİ İkinci el

Otomatik-dijital klimalarda bu kompresör kullanılır. Bazı yeni nesil değişken hacimli kompresörlerde, manyetik kompresör kavraması dahi bulunmaz, kompresör. Eğer aracınızın klima kompresoru arıza verdiyse bir usta olmanıza gerek yok, bunu aracın verdiği bazı. Arızalı bilya değiştirilir ve yerine takılır.


Mersin audi bayİ İkinci el

Bobin testi yapıldıktan sonra, kompresorün araca geri montajı yapılır. Kauçuk O-Ring araba klima conta kompresör sızdırmazlık contası. En uygun fiyatlı, orjinal ve garantili. Manyetik kavrama devreye girdiğinde dönmez ve tahrik kayışı ses yapmaya başlar.


Bağlantı ölçüleri kitapçığında yazıyor, Tapaları kapalı. Bu yazımızda klima kompresörü devreye girip hemen geri çıkıyor ise olası nedenleri konusunda bilgilere ulaşabilirsiniz. Detaylar için sitemize. Araç hızlanırken titreme yapıyor, bobin buji değişti halen titreme var.


Cevap : süspansiyon körükleri yada kompresörde sorun olabilir. Bir aracın düzenli kontrolü yapılmaz ise yağ eksilmesi, yağ kaçırma, yağ yakma, motorun fazla ısınması gibi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.