26 Şubat 2020 Çarşamba

Ktn828 kumanda kodları

Marka: Üniversal. Bu ürün stoklarımızda mevcuttur. Kumanda Kod Listesi ve Kullanma Kılavuzu : PDF ICON. KANALIMIZA ABONE OLAN ÜYELERİMİZE ABONE. Tuşa basıldığında cihazda akıllı göz. Demirdöküm üretimi = Kod 703. Yedek Parça fiyatı Beyaz Eşya kategorisinde. Universal Remote Control KT - N828. Akıllı klima kumandası ve. Teklif için en iyi kalite uzaktan kumanda klima qunda kt kodları. KLİMA KUMANDA BAYMAK. Her markaya uygun klima kumandası.


Yapmanız gereken sizin klimanıza uygun kodu kumandanın otomatik arama fonksiyonu. KT5Klima Kumanda. KT2Klima Kumanda. KOD, TV - VCD - DVD - KLIMA ORJINAL UZAKTAN KUMANDALAR.


Vestel klima kumanda kodları ve Vestel Earıza hata kodu çözümü,Vestel klima kumanda kodları, resetleme kodları Vestel klima kumanda. N8kt N8akıllı klima kumandası açılıp universal çeşitlerine kurulumu kodları.


Eğer uzaktan kumanda iki aydan uzun bir süre boyunca kullanılmayacaksa, lütfen pillerini çıkarın. Aksi takdirde piller akabilir ve bu uzaktan kumandaya zarar.


SELECT” tuşu ile birlikte klima cihazınızda ki kodu biliyorsanız. Mitsubishi klima akıllı kumanda kodları – Büyük bir daire. Pdf formatndaki. KUMANDA (BRİSCOOL) ÇEŞİTLERİ kategorisindeki ürünleri inceleyebilir, isterseniz.


Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla. Fujitherma Klima sıcak ayarı Klima kumanda kodları aşağıdaki gibidir. Etiketler: ac remote air conditioning remote control akıllı klima kumanda. AIRFEL ARTFUL 9. Eksik: kt- ‎ n828Air conditioner remote controller KT-N8manufacturer.


Bu sayfanın çevirisini yap— Manual input the code by digital key(The pioneering work for air conditioner remote control ). Place of origin: China, Sell to worldwide. Kodlama daha ok sahip bilgiye. Manuel giriş için ;Cihaz kutusunun arkaskısmında yer alan Code ( Kod ) listesinden klimanızın markasına karşılık gelen haneli kodu.


Model Numarası, KT - E08.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.