13 Ocak 2020 Pazartesi

Pakkens manometre 016 bar

Sıvı Dolgulu Termometreler. Elektrik Kontaklı Panotip Kapiler Borulu Ø mm. SIVI DOLGULU TERMOMETRELER. CİVA DOLGULU TERMOMETRELER. Serdaroğlu olarak. Gazlı Kontaklı Termometre. HİDRO SİSTEM HİDROLİK PNÖMATİK SAN. ADRES: İvedik Organize. Görsel ayarlanmamış. Aras Kargo için kargo ile TL. Sürat Kargo için kargo ile TL. Kullanım Yerleri: Sanayinin bütün kollarında kullanılırlar. Kimyasal ortam ve maddeye bağlı olarak, kullanılan metal değişiklik gösterir.


ISITMA ENDÜSTRİ. AÇILI AYARLANABİLİR. Pakkens Termometre ve Manometre Bayiliği. PASLANMAZ TERMOMETRE.


Camları, Termometre Kılıfları, Kontaklı Termometreler, Gaz Dolgulu Termometreler, Prometreler, Isı Kontrol Cihazları. Genel Amaçlı Gaz Dolgulu Termometreler. KONTAKLI MANOMETRE.


CONTACT İLETİŞİM. YAPISAL ÖZELLİK. Bi-Metal Termometreler. SPANYOL MEİ MARKASININ TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜYÜZ VE PAKKENS MARKASININ BAYİSİYİZ.


Basınç ve Isı Ölçerler Bu kategoride ürün bulunmamaktadır. MM Arkadan Bağlantılı Pano Tip Çift Kontaklı Hassas Manometre. Gösterilen: ile arası. Dil Türkçe English.


Para Birimi: € TL $. Privacy Policy I Legal Notices I. Sıcaklık kontrol Termometre, Rezistans Termometre. Otomatik sıcaklık kontrolü gerektiren kullanım yerleri için, elektrik kontaklı tipleri. Add to cart selected.


C CM ALT TERMOMETRE, PAKKENS, 0. PAKKENS Duvar Tipi Termometre, PAKKENS 52mm Termometreler, PAKKENS Termomanometre, PAKKENS 60mm Termometreler, PAKKENS 60mm Kontaklı. Mamüllerinin üzerinde. Endüstriyel Gaz Dolgulu Termometreler. Standart Kontaklı Tipler.


Paslanmaz Tipler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.