27 Ocak 2020 Pazartesi

Mitsubishi electric müşteri hizmetleri

Merkezi yağlama sistemleri için gresler. Tıkla, en ucuz havalı gres pompası seçenekleri ayağına gelsin. Fire-Ball 4Yağ Pompaları.


Kırıcı uzun süre boşta çalıştıktan sonra gres kartuşlarını değiştirmeye gerek yoktur. Uç yağlama kartuşunuz bittiğinde Contilube II yağlama sistemi ile kartuşları.


ContiLube II bulunan Epiroc kırıcılarda otomatik yağlama ve yağ tabancası ile.

Sololube güvenli ve kolay kullanılır elektro mekanik sürücülü otomatik yağlayıcıdır. Güçlü Lubricus merkezi yağlama sistemi bar basınç. GRACO, BIJUR DELIMON markaları ile yağlama sistemlerinde ihtiyacınız. Bağımsız çalışma sistemi.


Dozaj Ünitelerinin kolay kuruluşu ve kolay. Manuel veya otomatik yağlayıcıların kullanılması doğru miktarda yağlayıcının. Titan Cartridge Luber makine veya rulmanlar için standart 4gr gres kartuşu ile çalışan bir otomatik yağlama sistemidir.


Progresif Dağıtıcı Sistem Valf Bloğu. Lincoln marka çok amaçlı, havalı, yüksek basınçlı gres pompası.

Gres Pompa Elemanı. Klüber Lubrication otomatik yağlama sistemleri, ekipmanınızın çalışma süresi boyunca. Maksimum gres çalışma NLGI - Maksimum çıkış basıncı 2bar. Otomatik Hortum Sarma Makaraları.


Yeni nesil çok çıkışlı otomatik yağlama pompası ACC10 kamyon şasi yağlamalarında. Graco Gpompasının UV ışınlarına dayanıklı rezervuarı ve ayrışma için özel gres karıştırıcısı mevcuttur. NLGI, NLGI, NLGINLGI 3. VDC Güç kablosu pompa bağlantısı için dahildir.


Büyük sistemlerde eksilen gres seviyesi pnömatik pompalarla otomatik olarak doldurulur. Sektördeki 2otomatik yağlama sistemleri potansiyel tedarikçilere. ALLFETT otomatik yağlama sistemleri, bir pompa, elektronik kontrol ünitesi, dağıtıcılar.


Farklı tip yağ ve gres seçenekleri sunar. GRES POMPALARI, DC elektrik motorlu, 4bar çalışma kapasiteli, IPve IPkoruma. YAĞLAMA SİSTEMLERİ.


Sistemin basınç müşürü ana gres hattındaki oluşabilecek kırılmayı anında tespit eder. Kabin içine yerleştirilen gösterge sayesinde sistemi performansı takip edilir.


Tüm yatakların, pimlerin ve burçların otomatik olarak yağlanması, manuel. Hem sıvı hem de gres yağlamada güvenle kullanabileceğiniz ACC1Serisi merkezi.


Tüm yağlanması gereken mekanizmaların otomatik veya manuel.

SINGLE LINE LUBRICATIONSYSTEM. V DC motoruna sahip elektrikli gres pompaları gerektiğinde motor. Ekskavatör Operatörü Bilal Daştan, eskiden günde pompa gres yağı kullandıkları makinaya yeni.


Yağlama pompa istasyonları, otomatik olarak. Bu, en yaygın karşılaşılan rulman sorununu önler. Atık Yağ Toplama Sistemleri.


Lincoln bir ürün hattı Kleenseal adlı şirket altında armatürler, gres tabancaları ve. Hidrolik - Pnömatik - Hırdavat. Sistemler ihtiyaç hacmine ve yağlama noktaları sayılarına göre tespit edilecek bir pompa vasıtasıyla gres veya sıvı yağla yağlanırlar.


On Endüstri manuel modellerden karmaşık sistemlere kadar, yağ ve gresle çalışan tam otomatik ve merkezileştirilmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.