11 Aralık 2019 Çarşamba

Tavan tipi İç ünite

Samsung Big Ceiling, güçlü bir soğutma performansı sağlayan sade ve şık bir iç mekân ünitesidir. Böylece, her türlü çalışma ortamına uyum sağlamakla kalmaz. Rakiplerine göre yarı boyuttaki bu klima sisteminin. Multi Sistem Kaset Tipi İç Ünite.


Karşılaştırma Listesine Ekle. Teknik Bilgiler.

DVSyer- tavan tipi VRF iç üniteleri, tavana veya zemine uygulanabilmesi sayesinde asma tavan uygulaması olmayan veya komple cam cepheli mahallerde. Bireysel Klimalar.


Markaların farklı kavramlarda belirtilmesinden dolayı kaynaklanmaktadır. LG gizli tavan klima seçeneklerimizi hemen keşfedin! Samsung en hafif iç üniteleri üretmek adına ABS kabin sistemini.


Yöne Üflemeli Kaset Tipi VRF İç Ünite. Ayrıca yüksek kat aralığına sahip mahallerde de sıkça tercih edilen Vrf klima iç. Gizli tavan tipi iç üniteler otel odalarında sıkça kullanılmaktadır.


Fujitsu ABYG14L 14.

YORK VRF YER TAVAN TİPİ. Esnek ve kolay montaj – Zemine veya tavana montaj imkanı – Kompakt. Toshiba kaset tipi multi klima iç ünitesi. TEKNİK ÖZELLİKLER. Altherma Sıcak Su. A-Klima Resmi internet sitesidir. Detaylı bilgi için sitemizi ziyaret edin. Hitachi Vrf yönlü kaset tipi İç Ünite RCD-FSN3. Tavan Tipi İç Üniteler. UYARLANABİLİRLİK. Hareket sensöründe geniş algılama alanı. Hava akışı, hava hacmi ayarı.


Kaset Tipi İç Ünite : Özellikle alçıpan veya karolaj asma tavan uygulamalarının sıklıkla görüldüğü ofis, hastane, avm ve benzeri mahallerde yöne üfleme kontrolü. Soğutma Kapasitesi ( BTU) : 11. Sıralama ölçütü: Varsayılan. BTU Sınıflandırmaları: 18.


Daikin gizli tavan tipi Advance Sky serisi klima modellerimizi ofis, restoran gibi mekanlarınızda güvenle kullanabilirsiniz. Estetik duvar tiplerinden, zemin seviyesine yakın monte edilen döşeme tiplerine veya tek yöne üflemeli kasetli tavan tiplerine kadar hemen her türlü iç tasarım ile.


GİZLİ TAVAN tipi iç ünite AMNH246BHA(Yüksek st.- slim).

Derecelendirme: Henüz Derecelendirilmemiş. Düşük ses seviyesinde çalışması ile bilinir. Vrf Klima Özellikleri. Fiyat için telefon edin. Keyifli ve dinlendirici bir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.