12 Aralık 2019 Perşembe

Sunny klima

Anlatan Adamlar. Küçük soğutma dairesi. ICE) çalışması, tüm parçalarının aşırı. Bu sıvıya Antifriz adı verilir.


Sıkma mekanizması arızalı bir kelepçe su sızmalarına neden olabilir. Bu olaya hararet adı verilir. A) Vantilatör B) Radyatör. C) Hararet müşiri.


Bundan dolayıdır ki içten yanmalı motorlarda soğutma sistemi büyük önem kazanır. Takviye (ilave) Su Kabı: Diğer bir adı su taşırma kabıdır. Bunu da okuyabilirsiniz Reptilianlar Nedir ? Hava soğutmalı motorda hangi parçalar yok?


Sunny klima

Sistemler (Yakıt Sistemi). D) Vantilatör kayışı. Bu çeşit yağlama sisteminde motor parçalarının bazıları biyel üzerinde takılı kepçelerin savurduğu. Asidik ürünleri toplar ve çamurun oluşmasına neden olur.


Sunny klima

Statik Sürtünme adı verilir. Olması gereken çalışma şartları nasıl olursa olsun soğutma sistemi motoru en iyi.


Bu sebeple radyatör aracın çok önemli bir parçası olarak sayılmaktadır. Aracı kullanım biçimi de motorun daha sık hararet yapmasına neden olabilir. Araçlarda hararetin nedeni nedir ? Arabalar sadece yazın mı.


Adı üstünde sıvı formda bir maddedir. Aşağıdakilerden hangisi motorlarda yakıt sistemi.


Su soğutmalı motor, motorun çalışması esnasında ortaya çıkan aşırı sıcaklıktan dolayı motor yağı ve parçalarının zarar görmemesi için motor bloğunun. Bu durum çok kısa sürse bile, bazı motor parçalarının 8C derecede.


Bazı motorlarda basınç oluşturma, genleşme kabı adı verilen kapta meydana getirilir. Motor, belirli bir enerjiye. Adi boşaltıcı tip marş motorları.


Soğutma sıvısı içten yanmalı motoru doğru çalışma sıcaklığına soğutur. Yüksek klor, klorid ve diğer tuzların içeriği soğutma sisteminde korozyona neden olabilir. Radyatör kapağı motor soğutma sisteminin çok önemli bir parçasıdır ancak. KONU 3: MOTORUN BELLİ BAŞLI PARÇALARI.


Radyatör: Su soğutma motorlarda soğutma suyuna depoluk eder, sistemde ısınan suyun soğumasına. Bu pislikler akünün deşarz (boşalması) olmasına neden olacaktır.


Aracınızın radyatör, soğutma sistemi, motor bloğu ve silindir kapağı su kanalları temizlenir. NİÇİN KULLANILMALIDIR? Aracınız kullanıldıkça ve zaman içinde kilometre yaptıkça yukarıda adı geçen sistemlerde.


Sunny klima

Aracın motor parçalarında ve EGR, yanma odası, katalitik konvertör, dizel partikül. SİZE FAYDASI NEDİR ? Diğer taraftan çok düşük sıcaklık yakıt tüketiminin artmasına ve parça aşınmasına neden olacaktır.


Uygun bir motor sıcaklığı için sadece motorun. Antifriz veya motor soğutma sıvısı, aşırı sıcaklıklarda motorunuzu. Gliserol ( diğer adı gliserin) : toksik sıvı madde değildir ve.


Kalıntıları önler: Soğutma sisteminin verimliliğini azaltabilecek. Bu soğutucu, motor ve radyatör gibi metal parçaları korumak için fosfat korozyon inhibitörleri ve silikatlar içerir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.