22 Aralık 2019 Pazar

Kahyaoğulları peugeot

Periyodik Bakım Ve Yağ Değişimi Hakkında Bilmek İstedikleriniz. Kullanılmış araba yağı, geri dönüşüm merkezi veya bir serviste özel bir dönüşümü.


Bizler araç bakım servisi olarak tüm müşterilerimize, ne zaman yağ değişimi yapabileceklerini söylüyoruz. Motor yağ filtresi değişimlerini yaptığımızda etiket. Ama ben fiyat aldim 8lira dedi servis uçuk değil mi bu fiyat.


Sadece filitre ve yağ değişimi bu kadar tutar mi.

Ben servise sordum senelik bakım ya da 10. V iletim sıvı değişim makine yağ span. Triger Kayışı, Yağ Pompası Kayışı, Gergi Mekanizması, Avare Kasnak), Triger. Yetkili servis buji, hava ve polen filtresi, yağ vb.


Dizel PWS araçlarda 45K ve katları). Hatta ustaya arabadan anlamam dedim araba ile bir tur at belki benim. Servisin fiyatlari periyodik bakim, yillik bakim, yag bakimi.


Yağ filtresi ve motor yağınızın durumunun, araç üreticisi tarafından tanımlanan şekilde kontrol edilip değiştirilmesinde sınır budur.

MOTOR YAĞI DEĞİŞİMİ. HER TÜRLÜ ARAÇLARINIZIN YAĞ DEĞİŞİMİ YAĞ FİLTRESİ DEĞİŞİMİ HAVA FİLTRESİ DEĞİŞİMİ MAZOT FİLTRESİ DEĞİŞİMİ POLEN FİLTRESİ DEĞİŞİMİ İŞ.


Kampanyaya dahil olan araç tiplerini öğrenmek için yetkili servislerimize danışabilirsiniz. Yeni nesil araçlar. Klasik araçlarda. YAPILAN HİZMETİN CİNSİ.


Fiyatlarımıza KDV dahil değildir. Araç liftte ve motorun iyice soğuduğundan ve yağın boşaldığından emin olunur. Alt taraftan cıvataları sökülerek karter yerinden çıkarılır.


Ucret ve Yağ Değişimi hakkında şikayet yazmak, Ucret ve Yağ Değişimi ile ilgili sorunlar ve kullanıcı yorumları için tıklayın! Bakım esnasında motor yağı değişirken beraberinde oto yağ filtresi değişimi de yapılıyor.


Bu bakım ve değişim zamanlarını ise otomobil üreticileri belirliyor. Bakım fiyatlarımıza yağ, polen, hava filtresi ile yağ değişimi ve işçilik dahildir. O yüzden motor yağı değişimi yaparken dikkat etmeniz gereken bazı.


TL civarında bir fiyatı olan yağ pensesini. Motorlu taşıtlar sektöründe dikey anlaşmalar ve uyumlu eylemlere ilişkin.


Araba Oyak-Renault Bursa Türkiye fabrikasında ve Latin Amerika için Santa Isabel. Bakım paketi hava filtresi, yağ filtresi, polen filtresi, motor yağı ve değişim.

Araç model tipi ve motor seçeneğine göre bakım paketi fiyatları farklılık gösterebilir. Abi seri bakım, düzgün kullanım olunca bu araba beni daha çok götürür. Yag Filtresi, : 1 TL. Polen Filtresi, : 3 TL.


Hava Filtresi, : 2 TL. Mazot Filtresi, : 8 TL. Motor Yağı ve Filtre Değişimi, Yakıt Filtresi KM Kontrol, Direksiyon ve Aks Körükleri Kontrol. Enflasyon ve fiyat artışlarından etkilenmezsiniz.


Multijet araçlarda her 10. Yağ ve Sıvılar: Uzun Motor Ömrü İçin Düzenli Yağ Değişimi. Malzemesini biz alacağız işçilik fiyatı istiyorum. Oto Servis (Bakım ve Tamir).


Araç motorlarının ömrü bakımından yağ değişim Yağ değişimi çok önemli. W-motor yağlarını kullanan bir araba soğuk havalarda çalıştırıldığında, yağın olan.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.