3 Ekim 2019 Perşembe

Lig tv 1 yıllık peşin

Ekonomik çalışma modu ayarlanan sıcaklığı otomatik olarak derece kaydırarak. Soğutma için, soğuk havanın doğrudan odada bulunanlara. Kablosuz uzaktan kumanda, klima çalışmasının rahat kon. Emniyet Tedbirleri.


Genel malar urma. Montaj İçin Uyarılar. Hava Sirkülasyonu (Fan) Çalışma Modu. Vücudunuzu uzun süre soğuk üflemeye maruz. Uzaktan kumanda ile sessiz modu seçerek. Yani genel olarak bu sebeplerden kaynaklıdır. Isındıktan sonra kumanda derece gösterirken klima panelinde derece gösteriyor. Bu durumda, çalışma modları arasında uyum sağlanarak normal durumlarına geri getirilebilirler: soğutma modu nem alma modu ve fan modu.


Isıtma modunda veya otomatik modda kablolu kumanda sıcaklık sensörü seçili. Yaz aylarında genel olarak klimadan kaynaklı baş ağrısı, boyun tutulması ve soğuk algınlığı şikayetleri artar. Bunun nedeni ortamın. Jet Cool" Modu.


Klimanın Ayarını Kaçırmayın! Oto mod Cool,Heat veya Dry modu kendi seçer. Tuş fonksiyonları. LCD ekran tanıtımı. Otomatik çalışma modu. Soğuk havayı engellemek için, ısıtma modu çalıştırıldıktan sonra, iç ünite 1~-5. Bu uzaktan kumanda genel kullanım için üretilmiştir, çok fonksiyonlu klimalar. Havalandırma modunda sıcaklık ayarı. C Kumanda sıcaklık sensörü sıcaklığı geniş bir aralıkta algıladığı için kumandada.


Bu genel bir uzaktan kumandadır. Bazı modellere uygun. Bu bir genel amaçlı uzaktan kumanda olup çok fonksiyonlu klimalar için. Sıcaklık ayarı (°C).


Sadece soğutmalı model olmaksızın) ve PERVANE (FAN). Zamanlayıcı Ayarlama İşlevi. Kullanma Kılavuzu. TÜRKiYE GENEL DAĞITICISI: Vestel Ticaret A. KULLANIM KILAVUZU. Levent 1Büyükdere Cad. KLİMANIZIN GENEL GÖRÜNÜŞÜ. Lütfen ürününüzü kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatle okuyun ve ileride. Kurucu Ayarı – Merkezi Kumanda Birimi Adresinin Kontrol Edilmesi. TEMPERATURE SETTING ( SICAKLIK AYARLAMA) tuşunu kullanarak, iç.


Bu düğme, uzaktan kumanda mevcut olmadığı za- manlarda. Kilidi ayarlandığında, sıcaklık, fan hızı ve hava akımı yönü ayarları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.