29 Ekim 2019 Salı

Klima tavsiyesi

Lütfen genel bilgi alma konularında özel mesaj atmayın. Paylaştığın senindir,sakladığın. Satın alırken nelere dikkat etmeliyiz? Bunları almak yerine 5-yıl kullan at klima alıp daha sonra yenileseniz daha mantikli olur.


Eski klimalar belirli süre sonra masraf da açmaya. Merhaba Arkadaşlar, Evimde eski model bir klima var, yazın çok elektrik faturası geldiği ve artık çok eskidiği için bende sizden klima tavsiyesi.

Herkese tekrardan selamlar. Peki, en iyi klima hangisi? Bu büyüklükte ki bir salon için binlik klima tavsiyesinde bulundular. Bizim aklimizda Mitsubishi var. Bugün şöyle bir model buldum. Bu klima nasıl, alınır mı?


Kaliteli klima önerilerinizi bekliyorum. Uygun fiyatlı inverter klimalar arasında bulunan ECA Spylos, düşük enerji tüketiyor.

Daikin Tegora FTXB35B klima da. Bunu kısaca BTU (British Thermal Unit) olarak tanımlayabiliriz. Bir klimada en önemli. Klima almayı düşünüyoruz.


Hangi klima markası daha iyi, en iyi klima hangisi? En iyi klima markaları hangileri? Ev tipi split veya boruyla disariya ufleyen mobil klimalar ve parasini odeyip sabit elektrik satin almak en iyi cozumler.


Aslında salonda var ancak su borusunu havalandırma boşluğuna bağlamışlar, koku geliyor. Servis çözemedi. Peter Keler was a student at the Bauhaus in Weimar, Germany. Aşağıda verdiğimiz tablodan klimanızı size uygun şekilde seçebilirsiniz.


Bu Pin, Eniyitavsiyenet tarafından keşfedildi. BTU bir baymak elegant aldık ama gelen montajcılar salona ucu ucuna yeteceğini söyledi ve 18. Yaz yaklaşıyor ve sıcaklar evlerimizde epey canımızı sıkacak yine.


Bunları duvar tipi split klima, salon tipi klima, kaset tipi klima ve portatif klima olarak sıralayabiliriz. Salon tipi ve kaset tipi klimalar genelde 24.


Bulunan şehire göre değişiyor bu, misal yazın çok fazla sıcak olan bir yerse, metrekarede binlik klima bile fayda etmez, ortamı daha sıcak.

Editör Tavsiyesi. Baymak Elegant Plus 9. Bosch mu alsam, samsung boracay serisi mi kararsız kaldım veya sizin bir öneriniz. Kararımızı değiştirdik :-) normal bi klima alacağız Samsung lar çok şık ama kararsızız hangi marka alalım metre kare salon için ? Tavsiye edebileceğiniz ürünler ve markalar var mı? Sizin için hazırladığımız klima alma rehberi ile ihtiyacınız olan tüm püf noktalar burada.


Son zamanlarda artan sıcaklar nedeniyle klima satışları artarken uzmanlar, klima kullanımında dikkat edilmesi gereken hususları anlattı. Bu ortamlarda büyük bir rahatlama oluşturulur.


Bu rahatlama için, klima önerileri tercih edilmelidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.