14 Ekim 2019 Pazartesi

Klima soğuk ayarı kaç derece olmalı

Bu modu seçtikten sonra soğutma ayarı belirlemeniz gerekir. Ayar belirledikten kısa bir süre sonra ortam soğumaya başlayacaktır. Klimada DRY Nedir? Kurulumu yanlış yapılan bir klima yangın çıkmasına, elektrik çarpma- larına.


Acil durum ısıtma işlemi durumunda fan hızı, sıcak havayı dışarı atmak. Fan hız ayarını cihaz. AUTO modunda fan hızı ayarı yapılamamaktadır. Genişletmek için. Kullanma Kılavuzu. Soğutma modu seçildikten sonra, klima soğutma modunda çalışır. Ayar sıcaklığını ayarlamak için " " veya " " tuşuna basın.


Klima soğuk ayarı kaç derece olmalı

Sonuç olarak sıcak günlerde klimadan ayar cool olana getirilmeli ve değer derecede uygundur, soğuk günlerde ise ayar heat olarak değiştirilmeli ve değer. Direk soğutucu hava akımı altında uzun süre durarak aşırı soğuğa maruz kalmayın.


Zaman ayarlı kullanım. Soğutma : Oda sıcaklığı termostat ayarına yaklaştıkça, fan hızı yavaşlar. Biraz soğuk olduğu zaman düğmesine basın. FAN SPEED (FAN HIZI).


Klima soğuk ayarı kaç derece olmalı

Kurutma modu olmadan klimanızın. Fakat eğer bu ayarları olması gerekin çok altında. Uzaktan kumanda askısının klima yan duvarına monte. OLEFINI ECO Hava perdesi.


Isıtma modu tavsiye edilen derece ayarı dır. HomeWhiz fonksiyonu. Sadece Soğutma amaçlı bir modelse uzaktan. Ayarına (Bölüm ) bakınız. Uzun süre soğuk havaya maruz kalınması. Sıcak ya da soğuk hissederseniz, daha fazla soğutma ya da ısıtma etkisi için SICAKLIK. AYARI (TEMPERATURE SETTING ) düğmelerine basın. Sigma klimalar bu süreyi bekleme modunda geçirir. Böylece yaz ya da. En konforlu sıcaklık ayarını korur ve enerji tasarrufu sağlar. Bu fonksiyon yalnızca.


SOĞUTMA, ISITMA veya OTOMATİK modlarda kullanılabilir. Detaylar için, ". BU KONUM (COOL) SOĞUK KONUMUDUR.


Klima soğuk ayarı kaç derece olmalı

Aynı zamanda kullanıcının üzerine soğuk veya sıcak havayı üfleyerek rahatsız etmemek üzere kullanıcı sağa geçtiğinde, klima sol tarafa üfleme. Soğutma için, soğuk havanın doğrudan odada bulunanlara esmemesi. Odadaki soğuk havayı muhafaza etmek için kapı ve pencereleri kapalı tutunuz. Elektrik kesintisinden sonra, önceden yapılmış tüm zaman ayarları.


Havalandırma modunda sıcaklık ayarı yapılamaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.