7 Ekim 2019 Pazartesi

Bedaş arıza

Bedaş arıza

Arıza Bildirimi. Online İşlemler. Alınan arıza ihbarlarında, görevli ekiplerimiz arızaya hemen müdahale etmekte ve çalışma ile ilgili açıklayıcı bilgi ve tahmini elektrik verme süresi Çağrı Merkezine. TC Kimlik No OPTN.


Bedaş arıza

Sayaç arıza bildirimleri için. Kaçak itirazları için. Hattan dolayı denilmesine rağmen mahallede sokakta herkeste var sadece. Elektrik açma işlemleri için.


E-Posta adresi eksik veya hatalı girilmiştir. Lütfen bu alanı doldurunuz! Seçiniz, ANKARA, BARTIN, ÇANKIRI, KARABÜK, KASTAMONU. Kesinti ihbarı, aydınlatma ihbarı, sayaç arıza ihbarı, borçtan dolayı kesintiler ve elektriğinizin açılması için ihbar bırakabilirsiniz.


Bedaş arıza

Abone olduğunuz. Planlı kesinti ne demektir? BEDAŞ İLETİŞİM VE ARIZA BİLDİRİMİ. Bu numara arıza ve kesinti gibi durumlarda acil hizmet verir. Sizlerin hizmetinizde. Kurum, SCADA sistemiyle arıza olmadan müdahale edebilecek. Cemil Akdoğan Sk. Gün Saat Hizmetinizdeyiz. TEDAŞ ELEKTRİK ARIZA GENEL ARIZA SORMA. Acil Telefonlar, Muhtarlıklar, Resmî Kurumlar, Sağlık Kurumları, Devlet Hastaneleri, Eczaneler, Nöbetçi.


Gelen verileri analiz eden izleme ve kontrol merkezi, kesinti ve arıza ihtimali üzerine henüz sorun yaşanmadan müdahale için ekipleri trafo. Ekim Pazar günü planlı elektrik kesintisi yaşanacak olan noktalar belli oldu. Son Güncelleme: 13.


ALO 1hattı üzerinden öğrenebilirsiniz. Bugün gerçekleştirilecek. Peki elektrikler kesildiğinde hangi. En son, Sultangazi ve Arnavutköy çevresinin arıza ve bakım ihalesini alan.


Vatandaşlar da evlerine döndü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. SORUŞTURMA BAŞLATILDI.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.