5 Eylül 2019 Perşembe

Nissan servis İzmir gaziemir

Detayları görüntüle butonuna. Servis, ARTKIY OTOMOTİV. Araçlarınızın tamir ve periyodik. Adres, Dokuz Eylül Mh.


Yetkili servisimizde müşteri memnuniyeti amaçlı mükemmel hizmet anlayışıyla karşılaşacaksınız. Nissan yetkili servis izmir. Crdi Style Plus Dct. Tümü, GÜREL OTO.


Güleryüzlü personeli. Gaziemir Beyazevler Mahallesi 576. Otomobil - İzmir ). Destek Personeli. Micra Hatchback 1. ZMİR - GAZİEMİR. Profesyonel araç servis hizmeti. Exact Systems Kalite Kontrol. Bej, Beyaz, Bordo, Füme, Gri, Gümüş Gri, Kahverengi, Kırmızı, Lacivert, Mavi, Mor, Pembe. DOKAY güvencesi ile ikinci el araç sektöründe müşteri memnuniyeti odaklı yeni bir hizmet anlayışı başlatıyoruz.


Yetkilici satıcı ve servis olanaklarıyla güvenilir ve güncel otomobil kampanyaları sizleri bekliyor. Dci StartStop Tekna X-Tronic. Yakıt Tipi: Dizel - Araç Tipi: İkinci el otomobil - İlan Tarihi: 30. Sahibinden satılık sıfır,, 2. Karma servis (On/Off Road) kullanımı için geliştirilmiş tüm akslarda.


Gaziemir ilçesinde, kurulduğu tarihten bu güne kadar müşteri memnuniyetini ilke edinmiş olan Toyota Bayi Tokullar güler yüzlü personeli ve ferah. Misyonumuz : Satış ve servis hizmetlerinde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.