26 Eylül 2019 Perşembe

Bimetalik termometre

Bimetalik Termometre Çalışma Prensibi. Metal, termal genleşme özelliğine sahiptir. Bu seri termometreler borularda, tanklarda, tesislerde ve makinelerde kurulum için tasarlanmışlardır.


Gövde ve kutu paslanmaz çelikten imal edilmiştir. Fabrika imalatı metal termometrenin koruyucu borusu, kesit başlığı, kilitleme cıvataları vb. Cr18Ni9Ti malzeme.

Temaslı termometreler. Genişleme tipli termometreler. Sıvı genişlemeli. Gaz termometreleri. Direnç termometreleri. Yay bu mekanik deformasyon nedeniyle, kadrana bağlı bir işaretçi hareket eder ve bu kadran bimetalik şerit termometre sıcaklık ölçeğinde kalibre edilir. C olan bu ölçüm cihazlarının belirsizliği yüksektir ve.


Termometreler bölümüne geç — Bir termometreden gelen bimetal bobin, çakmak hareket ettirildiğinde boşalarak ve tekrar kıvrılıp sararak çakmaktan gelen. Paslanmaz çelik fırın termometre barbekü çukuru ızgara bimetalik termometre.

Ayarlanabilir bimetalik termometre Paslanmaz Çelik, SS30 0- ARACINIZINF. Sepete Ekle İstek listesine ekle. Sosyal medyada paylaşım. Tipik uygulamalar. Malzeme: SS304. SICAKLIK SENSÖRLERİ. Helisel çift metalli termometre yapısında sıcaklıktan. Türkçe Sözlükte anlamları : sonuç. Lens: plastik, cam, güvenlik. Uygulama Alanları. Kimyasal Sanayi. Petrokimya Sanayi. Farklı ısıl genleşme katsayılarına sahip iki faklı metal birbirine yapıştırılır.


Bununla birlikte, yüksek hassasiyetli sıvılar. Kadran termometreleri, bimetalik bobinleri, cıva, buhar veya gaz basıncını hareket ettirdi. Kadranın çeşitli yerlerde kullanılmasını sağlayan çeşitli şekillerde.


Komple paslanmaz çelik bimetal termometre Model A. Oem hizmet: kabul. BEDEN TERMOMETRESİ.

BİMETALİK TERMOMETRE. BUHAR BANYOSU KOROZYON ISI ÖLÇER. BULAŞIK YIKAMA MAKİNESİ. ARITMA VE İÇME SUYU. Bi Metalik Termometre- Yüksek Değerlikli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.