9 Eylül 2019 Pazartesi

Astra g kalorifer ısıtmıyor

Elektrikcim petek tıkanmıştır dedil radyotörcülerde temizleme makinası. Benzer sorunu yaşamışlar. Aşağıda çözümü mevcut, bir bakın isterseniz.


Dolasıyla kalorifer peteği tıkandığı için içerisine sıcak su gelmiyor ve soğuk kalıyor yani. Kalorifer Çok iyi çalışıyor ama. Aracımın motoru baya bir ısınmasına rağmen kaloriferi sıcak üflemiyor. Kendi imkanlarınızla yapabileceğiniz pratik ve en basit yolu anlatmaya çalıştık.


Astra g kalorifer ısıtmıyor

Grand Cherokee var aynı ısıtma sorunu benim arabadada ortaya cıktı o radyatörcünün adresini verirseniz iyi olur. Motorlu vasıtalar için motor su soğutma radyatörleri ve ısıtma petekleri ile başlayan küçük ölçekli. KALE Oto Radyatör A. Ayrıca, kış aylarında kaloriferlerde tam olarak ısıtma yapmaz. Bu tarz araç içi ısıtma fanları klima görevi üstlenmeyip yalnızca cam buz ve buğu çözücü.


Termostat, sıcaklık artışı. O zamandan beri kalorifer sorunum var. Petek değişti ama düzelmedi. Son kademe (IIII) açtığımda sıcak hava soğumaya başlıyordu, alt kademe.


Astra g kalorifer ısıtmıyor

Arkadaşlar, digital klima sorunum var yardımcı olabilir misiniz? Ayrıca kalorifer ısıtmıyor, bunu da ilave edeyim. Su eksiltme sorunu da aynı. Zekeriya Merde B 04:43.


Bunun yanında motor sıcaklığını da dengeleyerek aşırı hararet riskinden aracınızın motorunu korur. Sıcak hava geliyor ama araba güzel bir şekilde ısınmıyor. Sorun benim araçtamı yoksa bu araçların kış ayında kalorifer ısıtma performansı ancak bu kadar mı. Modelleri Cimride!


Astra g kalorifer ısıtmıyor

Astra G konsol sökme. Aracınızın kalorifer peteği ısıtmıyor, çalışmıyor veya az üflüyorsa bunun bir çok nedeni olabilir. Gelin bu sorunların başlıca sebeplerini birlikte. Otomobillerin kaloriferi neden ısıtmaz ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.