15 Ağustos 2019 Perşembe

Vestel klima er 06 hatası

Dış Ünite Sinyal Arızası ( Er - ) ( Er -09) Arıza Açıklaması İç ünite ile Dış ünite arası sinyal (haberleşme) oluşmaması Sebepleri 1-Topr. Sorunun ne olduğunu çözemediler. Dış ünite içindeki kapak üzerine hata kodları var ER hatası icin. Geçen hafta Error hatası vermişti.


Vestel sve sserisi klima arıza kodları. Ben de kapattım fakat hala aynı hata yanıp yanıp sönüyor. Filtreleri de söyledim, klima temiz gerek yok dediler. E Display ve kart arası bağlantı hatası.


Yüksek basınç koruması. Isıtma modunda dış ünite sorunu. Oda sensörü sorunu.


Tüm Klimaların Arıza Kodları Aşağıda yazılmış tüm klima markalarının arıza kodları gösterilmektedir. VESTEL KLİMA EARIZA KODU. CH Arızası Farklı. Bu ilanı arkadaşlarınla paylaş, " Klima er hatası veriyor BTU".


Yakınlarda izci tarafından yayınlandı. Er07- Gaz kaçağı. Benzer ilan bulunamadı. Normal flitreleri su ile. Regal klima ışık arıza kodu: klimanın kodu silinmiş kod yüklenmesi gerek. ER -ve ER -kodları ve iç ünite ekranında görüntülenen mesajlar, ürünün kompresörden gelen aşırı. Klimanızın ekranında ehata kodunu görüyorsanız cihazınızın fanında sorun var demektir. Regal çamaşır makinesi hata kodu - arıza sorunu giderimi, Regal çamaşır.


Vestel klima er 06 hatası

Türkiyede hizmet veren klima, kombi ve beyaz eşya teknik. Yıkama Ve Durulama Işığı Yanıp Sönerse : Su boşaltma hatası. REGAL KLİMA FL ARIZASI: fl hata. Er : Kompressör ısısı fazla artması.


Er : Kompressör ntc açık devre hatası. Sıkıntı ne olabilir. No hay ninguna descripción de la foto. Ehata kodunun anlamı düşük veya yüksek voltaj arızasıdır.


Kullanıcı olarak cihaza müdahale etmeden uzman yardımı almalısınız. Kalorifer Sensörü Aşırı Isı Yüklemesi. Problem sıklıkla meydana geliyorsa üründe muhtemelen bir hata vardır.


Vestel klima er 06 hatası

Siemens bulaşık makinesi hata kodu e10. Regal veya vestelin orjinal kumandası ile, öncelikle pilleri çıkarip artı eksi tuşlarına aynı. Bu sorunda prosestat, fan veya elektronik kart arızası olabilir. Servis yardımı almalısınız.


Vestel klima er 06 hatası

Hatice Akıncı, A. Klima, buzdolabı, soğutucu, termos, otomobil aksesuarları. Yangın, cuma günü sabah saat :30. Islamist party adopted.


Birçok flirkette gördü¤üm bir hata var: Vizyonum bu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.