14 Haziran 2019 Cuma

Gree klima soğuk ayarı

Düğmeler sıcaklık ayarı için ya da zaman ayarı için kullanılır. Isıtma, soğutma ve nem alma modunda uyku moduna girmek için bu düğmeye basmanız gerekir. Uyku fonksiyonunu iptal.


Soğutma veya ısıtma modun da kullanırken set ettiğiniz ısı derecesine ulaşınca ortam ısısı. Klasik on-off klimalar.


Bu durumda, çalışma modları arasında uyum sağlanarak normal durumlarına geri getirilebilirler: soğutma modu nem alma modu ve fan modu herhangi bir diğer.

Soğuk algınlığı gibi hastalıklarda vücudun direncini artırır. Bu cih kulla anla fizik bilgi.


Soğuk havayı engellemek için, ısıtma modu çalıştırıldıktan sonra, iç ünite 1~gecikmeden. GREE ELECTRIC APPLIANCES, INC OF ZHUHAI. Emiş sıcaklığı ayarı yok.


Kimine göre duran klima iyi ( soğuk üflemiyor derler) kimine göre ise. Program saat ayarı, siz evde yokken veya uykudayken, klimanızın otomatik olarak.


Duyduğuma göre kışlık ayarının yapılması gerekiyormuş.

Bunu nasıl yapacağım? KLİMANIN KUMANDASINDAN GÜNEŞ İŞARETİNE GETİRECEKSİN SICAKLIK. Otomatik çalışma modu. Nem alma konumunda çalışma. Hava yönlendirme talimatları. Zaman ayarlama fonksiyonu. Geliştirilmiş yağ dönüş teknolojisi. Ayrıca, Versati. Farklı uyku alışkanlıklarını memnun etmek üzere dört tip uyku modu bulunmaktadır. User-added image. Geleneksel Defrost Modu. Sadece soğutmalı model olmaksızın) ve PERVANE (FAN).


Kapalı Mekân Ayarı Sıcaklık Aralığı: 17º C~ºC. Gree Akıllı Defrost Modu. Klima uyku modu ayarı. Elektrik faturanızı da en az. BTU Soğutma Kapasitesi. B İç Ünite Ses Gücü.

Evinize ve kullanım alanlarınıza en uygun klimayı bulduktan sonra, bu ürünle ilgili çeşitli sorularınız olabilir. GREE SPLİT TİP HİDROLİK İNVERTER ISI POMPASI.


The Energy Star Compliant Vireo line brings dramatic new performance and style to every room. Never before has it been so easy to maintain constant indoor.


On releasing button after setting is finishe temperature indicator on indoor unit will. Ek Açıklamalar Kapalı, seçildi. Sıcak bölgelerde neredeyse her evde bir klima bulunur hale geldi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.