18 Haziran 2019 Salı

Enerya şikayet

Kamu kurumları ve görevlileri ile ilgili istek, öneri, şikayet ve ihbarlarınızı Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER). Konya İnternet kablolarının geçtiği yerde doğalgaz kutusu bağlandı ve kabloya zarar verilmiş, türk telekoma gidip şikayette. SAP CRM ile PaperWork platformu arasında entegrasyon yapıldı.


Tedarik ve Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi. Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi.


Her türlü öneri, şikayet ve sorunlarınız için Bize Yazın üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Enerya müşterileri için sorunlarını. Geri bildiriminiz. Abonelerin, SAP ile entegre olarak PaperWork üzerinde yürüyen şikayet.


Antalya, Aksaray. ENERYA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPTI. Ayrıca şirket, abonelerinin taleplerini, önerilerini ve şikayetlerini son. Talep- şikayet yönetimini hızlandırarak müşteri deneyimi açısından verimli hale getirdik” dedi.


Enerji, doğal gaz varken kimse yokluğundan şikayet etmez. Belediyemize yapılan şikâyetler nedeniyle oluşan. Abonelerin şikayet, talep ve önerileri için destek olan Çağrı Merkezi. Bölge halkı ise başvuru sahibini şikayet etti.


Buradan çıkan sonuçlarla birlikte şikayet yönetimi çıktılarından da destek alarak müşterilerin beklentilerini ortaya çıkarıyoruz ve bu yönde. Hatta doğal gaz ile ilgili daha önce o kadar çok şikayetler vardı ki, Murat Bey geldikten sonra bu şikayetler asgariye indi. Asgariye inmekle. Tüm ve iş yerlerine gaz dağıtımı yapmaktadırlar.


TALEP ve ŞİKAYET BAŞVURU FORMU. Sektörler: Enerji. SelÇukGAZ Çağrı Merkezimizi arayabilirsiniz. Doğal gaz ihbarlarınız için 187. AddThis Sharing Buttons. Share to Facebook Share to Twitter Share to LinkedIn Share to Email.


Fatura Sorgulama · Şikayet, İstek ve Önerileriniz · Fatura Ödeme.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.