21 Haziran 2019 Cuma

Araç klima kompresör tamiri

Arızanın nedeni kompresördeki her hangi bir parça olabilir. Araç kliması açıldığı durumda motor bölümünden ses gelir. Sürtünme sesi meydana gelebilir. Geçtiğimiz gün aracın bakımı için teknik servise gittim.


Oysa araç klimaları polen filtrelerinden ibaret değildir.

Bu cihazlar sayesinde kompresörü sanki araç üzerindeymiş gibi test edilebilmektedir. Test cihazının temel avantajları şunlardır: Bir arabada. Bu araba iklimlendirme tamirinin bedeli: Akustik tanılama - 5ruble. Geçen cuma günü aracı normal olarak kullanırken devir bir anda indi.


Yüksek basınç ve yüksek sıcaklıktaki bir maddeye gazı dönüştüren birim kompresördür. KOMPRESÖR NASIL ÇALIŞIR? Oto otomobil araba araç klima sistemleri.

Kompresör içindeki. Gazı devreye pompalayan bu parça, zamanla randıman. Oto klima kompresörü arızaları çoğu zaman her marka ve model araçta zamanla görülebilen klasik bir arızadır. Böyle durumlarda, aracın kompresörü dışarı alınıp randıman testi yapıldıktan sonra tespit edilen arızalı bölümler tamir edilir ve tekrar yerine montajı yapılır.


Bu organ çalışmadığında iklimlendirme sistemi çalışmaz. KLİMA HORTUM TAMİRİ. Sıcak yaz günlerinin vazgeçilmez ekipmanlarından oto klima sistemlerinin bakım ve tamir hizmetlerini gerçekleştiriyoruz.


Tıkla, en ucuz oto klima kompresörü. Otomotiv aksesuar satışları aracınıza her türlü farklı çeşitlerle aksesuar satışlarımız mevcuttur. Yaşar oto elektrik.


Firmamızda her marka araçların klima tamirini yapmaktayız. Yerli veya yabancı tüm araçlarınızın klima arızalarının tespiti ve onarımı konusunda oto klima tamiri. Klimanın gazı tamamlanıyor. Otomobil klima kompresörleri bir kavrama mekanizması yardımıyla otomobilin motorundan hareket alırlar.


Soğutma kompresörü otomobil motor krank şaftına, kayış. Alaattin Arslan.

Ergazi içinde Araba klima kompresörü tamiri. Yanlış yağ seçimi de kompresörde arızalara neden olabiliyor. Arabanın klima gazının bittiği nası anlaşılır? BMW Oto Elektronik.


MERCEDES Oto Elektronik. VOLKSWAGEN Oto Elektronik. AUDİ Oto Elektronik. OPEL Oto Elektronik.


Sızıntıyı bulmak ve tamir etmek için bir elektronik sızıntı detektörü veya boya kullanılmalıdır. Oto klima arızaları arasında, gaz bitmesine bağlı çalışma sorunları, hortum çatlaklarına bağlı aksaklıklar, kompresör arızaları gibi faktörleri sayabiliriz.


Servislerde yapılacak işlemler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.