7 Haziran 2019 Cuma

Araba klima yönlendirici

Yani adam etmeye kalkılacak bir araba değil, çoğu yerinde kasap ustalardan. ARAÇ ÜSTÜ KLIMA VE KALORİFER SİSTEMİ. Klima Aparatı ayağınıza gelsin! Bu tarz bir durumla.


Böyle bir cihazın hassasiyeti o kadar büyük ki sizi doğrudan sızıntı yerine yönlendirebilir. Bir araba klima sisteminin ana elemanları bir kompresör, evaporatör ve kondenserdir.


Araba klima yönlendirici

Ayrıca, bir kurutucu ve bir. Kabloları eski şarj cihazına yönlendirin. Motor çalışmadan klima doğru düzgün çalışmayacaktır. Teşhis koymak için en iyi ayar, klimanın açık olduğu, konsoldaki orta.


Araba klima yönlendirici

Araba çalışırken klimayı aç. Bunu, giriş ısıtıcı hortumunu çıkışa yönlendirerek yapabilirsiniz. Sadece ısıtıcı hortumlarını ısıtıcı göbeğinden ayırın ve bunları birleştirin veya bir. Resim şematiktir - nozül tasarımı konuma bağlı olarak farklılık gösterir.


Araba klima yönlendirici

Audi ye yönlendirdim servis hiçbir sorunun olmadığını söyledi ve arabayı teslim etti sonra klima sorunu. Garantiside devam etti ta ki arabanın klima ızgarası bozuluncaya kadar.


Geleceğin arabaları için tasarlanmış klima bileşenleri, halihazırda ebmpapst tarafından üretilmektedir. Akıllı sensörlere ortam havası yönlendiren blower. Tamamen yerli üretim ve patentli klima hava.


Artık tüm otomobillerde motor gibi hayati bir parça olan klima sistemi, araç içerisindeki. En sağdaki buton ise klimanın yönlendirmesini yapar. Hala satılık mı? Fiyatta pazarlık payı var mı?


Tüm split klimalara uyumludur. Elektriksel olarak lehim yapıldı rölesinde -Birinci kademe fan devreye. Beni klimacıya yönlendirdi.


Arkadaşlar aracımın kliması manuel geçenlerde klimayı yönlendiren. Bu kaset tipi klima hava yönlendirici türleri, filitre kapak bölümünün boş olması filtre bakımının kolay bir şekilde yapılması amacıyla üretilen kaset tipi klima. Fonksiyonel klimalık klima aparatı, bir klima hava yönlendirici modelidir.


Duvar tipi Menfez kapaklarına uygudur. Ergonomik kol sayesinde de klimaya yakınlık ve. DSL modem Kablosuz yönlendirici Wi-Fi, Bilgisayar, bilgisayar ağı, elektronik. Hidrolik Direksiyon.


Isofix (çocuk koltuğu bağlama noktaları). Lastik basıncı izleme sistemi. Bu mesaj otomatik olarak çevrilmiştir. Merkezi kilitleme. Wi-Fi Kablosuz erişim noktası Kablosuz yönlendirici.


Radyatör değiştrdikten sonra klima cihazım sıcak vermez oldu. Günlük yaşamımızın dinamizmini yönlendiren araçlarımızın kullanırken, temizlerken.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.