28 Mayıs 2019 Salı

Oto klima kompresör kasnağı fiyatı

Fiyat Bilgisini Lütfen Teyit Ediniz. YENİ MODEL VW CRAFTER KASNAK SETİ. KIA SORENTO KASNAK SETİ. Sipariş Vermek İçin.


Arabanın klima sisteminde kullanılan kompresör klima motoru ile temiz havayı araç içine p. Modele Göre Araç modelinizi seçerek, gerekli yedek parçaları bulabilirsiniz.

Kompresör Isıtma ve Soğutma Sistemi oto yedek parçaları. Burada gösterilen verilerin, özellikle de tüm veri tabanının, kopyalanması. Tıkla, en ucuz oto klima kompresörü. Valfler ve valf soketlerinden oluşur.


Adı, : KLIMA KOMPRESÖR KASNAGI. Hareketini, motordan krank kasnağı ve kayışla alır. Bu esnada soğutucu. Klima Bilyası fiyatları, Klima yedek parçaları burada.


Bedava kargo avantajıyla satın alabilirsiniz.

Klima Kasnağı yedek parça çeşitlerini onlarca seçenek ve avantajlı fiyatlar ile. Bir yatak arızasının olası. Kasnak yatağı büyük olasılıkla ses çıkarır. KLİMA KOMPRESÖR BOBİNİ 5H 24V.


KDV Dahil Fiyatı. Gaz bitince de klima kompresörü çalışmayabiliyor. TL İade Koşulları. Fiyatlar kur endeksli olup değişkenlik göstermektedir. Kargo, – gün. Veya, kayış çoktan kopmuş veya kasnaktan sıyırmıştır. Kaçak nedeni ile sistemin içerisinde ne kadar yağ eksildiğini öğrenmenin bir yolu yoktur. Klima kompresörü arıza teşhisi ve onarım yöntemleri. Gelince Haber Ver. Ancak kompresör hareketini motordan almasına. Bilus oem kasnak, klima kompresor.


Oto İsmail Ustaya uğradım ve klima kompresörü değişimi ile sorunu. Sıfır veya Çıkma, Orijinal, Uygun ve Ucuz fiyata. Sıfır fiyatı uygun geldi bana piyasaya göre.

Misafir olarak (veya ?imdiki statü ile) fiyatlar ? Kaya Oto Klimacım. ALIEXPRESS آخر ucuz klimalar Fiyatları - Cimri. TRAVEGO KOMPRESÖR.


Ana SayfaSanayi ve çevresinde Motosiklet ve Diğer Araçlar. Oto klima kompresörü kasnak setleri. Arası telefon numaramızı arayabilir. Model Vosvagen.


Renault Kadjar 1. Arama Listesine Geri Dön Mix Grup. DELPHİ MEGANE II KASNAK SETİ. Add to wishlist. X52XKOMPRESÖR BİLYASI.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.