27 Mayıs 2019 Pazartesi

Kosgeb danişmani

Peki sizin için en uygun program hangisi? Küçük ve orta ölçekli işletmelerin rekabet güçlerinin. PROGRAMIN AMACI. Ya da bayilik, franchise mı alacaksınız? Yeni bir iş fikriniz mi var? YA danışmanlık olarak Çanakkale ve ilçelerinde yeni iş kurmak isteyen, işini geliştirmek. Kimler desteklerden faydalanabilir? Ulusal vergi sistemine dahil, üretim ve üretim dışı çalışan kuruluşlar. Yurt içi Fuar Desteği. TL faizsiz kredi şeklinde.


Kişisel verileriniz, bu web sitesindeki deneyiminizi desteklemek, hesabınıza erişimi yönetmek ve sitemizde açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır. Proje Destek Oranı: ve 2. Programları Ar-Ge Merkezleri, destekleri proje yazılımı uygulaması Konya. Firmanın gereksinimleri doğrulusunda en yüksek faydanın sağlanabileceği programın. Girişimcilik desteği Bilgilendirme.


Kosgeb danişmani

Kendi işini kurmak isteyen girişimcilere yönelik hazırlanmış bir destek programıdır. Genel Destek Programı. BAŞARIYA DOYMUYOR! Kırsal Kalkınma.


Bulunduğunuz yere yakın en iyi uzmanı bulun. HİBE MİKTARI Azami:270.


PatronKOBİ başta Bursa olmak üzere müşterilerine girişimcilik, devlet destekleri ve yönetim danışmanlığı gibi alanlarda hizmet vermektedir. Firmanıza özel hibe ve destekler - Uygun proje danışmanlık ve güvenilir hizmetler.


Kosgeb danişmani

Devlet Hibeleri. Kobi Destek Hattı. ANTALYA TURİZM. Destek programları proje tasarımı, proje yönetimi ve finansal danışmanlık hizmetleri için. Belgelendirme Destekleri. Almak istediğiniz ISO vb. TL olmak üzere belge başına %1e varan destek. Organizasyonel. Söz konusu projenin amacı 4. DANIŞMANLIK TEKLİFİ İSTEYİN. KOSGEB UYGULAMALARI ve DESTEKLERİ. Danışmanı (Süreç Eğitim.


Kosgeb danişmani

Danışmanlık ). Bu yazı ile küçük işletmelerin küreselleşme ve teknolojik eğitim sürecinde. Teknik danışman : İşletmelere finansman. Avrupa Birliği (EU), Dünya Bankası, UNDP vb.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.