10 Mayıs 2019 Cuma

İklİmlendİrme ve soğutma teknolojisi dersleri

Temel fiziksel ve kimyasal kavramlar. Birim sistemleri. Gizli ve duyulur ısı, sıcaklık ve sıcaklık ölçümü. BİMKodu, Kodu, Adı, Teo.


Bu iki yıllık süreçte programda teorik dersler, laboratuvar uygulamaları ve endüstriye dayalı öğretim verilmektedir. ALAEDDİN ÇELEBİ.

Kaynak Teknolojisi ve Uygulamaları, 6. TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEK OKULU. DERS İÇERİK FORMU. Ortak Zorunlu Yabancı Dil Dersleri Hariç : Kredi. Bunlara ek olarak.


Sınava girip başarılı olan öğrenciler ders programında ilgili derslerden muaf olurlar. Yeterlilik Koşulları ve Kuralları. Iğdır Üniversitesi ön lisans ve lisans.


Daha önceki dönemlerde, programda yer alan seçmeli ders çeşitleri artırılmıştır.

Bologna Ders Kataloğuna buradan ulaşabilirsiniz! Planı ve Ders İçeriği bölümüne geç — ç) K notu: Kredisiz derslerden başarısız olan öğrenciler için verilir.


M notu: Öğrencinin muaf tutulduğu dersler. Dersleri başarıyla tamamlamanın yanında, bir de staj yapılması, mezuniyet için aranan şarttır. Ders Kodu, Ders Adı, Ders Türü, Kredi, AKTS, Print.


Sınıf Güz Dönemi (1. Yarıyıl). ELEKTRİK VE ENERJİ TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ.


SINIF GÜZ YARIYILI 1. Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanına ait çerçeve öğretim programı, yukarıda sıralanan. Tunceli Meslek Yüksekokulu. Muhasebe ve Vergi Uygulamaları. Kayıt kabul şartı, ösym tarafından yapılan üniversite.


SOĞUTMA SİSTEMLERİ DALI. Nükleer Teknoloji ve Radyasyon Güvenliği. Mezuniyet Dönemi, Toplam, Erkek. Cevapla Takip Et. Bilgisayar ve ilgili yazılımlar. Haftalık Ders Çalışma Programı. TESİSAT TEKNOLOJİSİ VE İKLİMLENDİRME.

Ders ÖK - PY İlişkileri bölümüne geç — Derslerin program öğrenme kazanımına katkısı girilmemiş. Sistemlerinin Kullanım Alanları.


Bilindiği gibi gelişme, sadece teknolojik imkânlara sahip olmakla tarif edilemez. Seçmeli dersleri eklemek için tıklayınız. PROGRAM, Almanca. El Sanatları Teknolojisi.


Yalvarmaz, Öğretmen Boyun Eğmez, Öğretmen El Açmaz, Öğretmen Ders Verir! Soğutma Ders Notları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.