14 Mayıs 2019 Salı

Direksiyon pompası ne ise yarar

Hidrolik direksiyon sistemlerinde oluşabilecek arızalar, muhtemel sebepleri. Aracı yaptırdım tek sorunum direksiyon pompası kaldı. Direksiyonun dönüşlerde ses çıkarması burcun aşındığını. Zincir sesi gibi bir ses.


Eğer yaparsa dedikleri gibi direksiyon pompası veya kutudandır. Aracınızın hidrolik direksiyonunda bir sertleşme olduysa, direksiyondan sesler gelmeye başladıysa ve bu.

Hidrolik pompası, direksiyon kutusu tekrar sökülmüş, belirttiklerine göre galiba keçelerden. Bu direksiyon hidrolik kaçırması olayı çok kronik bir arıza sanırım. Bende tam da yolculuk esnasında pompa arıza çıkartırsa diye merak ediyorum direksiyon kitlenmesi.


Ana Sayfa Hangi ses araçta hangi sorunun işaretidir? Elektrikli direksiyon kutusu arızalarından bazıları direksiyonda sertlik, direksiyonda sıkma, sağa sola çevirirken ses, direksiyon simidinde boşluk en sık karşılaşılan. Bu yazı da sizlere direksiyon pompa arızasının nasıl anlaşılacağını ve. Araçlarda yaşanan direksiyon arızaları direksiyon kutusundan, pompasından.


Dikkatli olmayan kullanıcılar aracın motor sesi arasında karışan sesi fark etmez. Genelde Görünen Arızalar.

Park esnasında direksiyon geri toplamı yorsa. Pompa arıza belirtileri genellikle sağ ve sol tam turlarda inleme tarzında başlayan bir sestir. Yağ tamamlandığında sistemde başka arıza yoksa direksiyon eski. Sorunum şu her zaman yapmıyor meret ses yokken motorda sorun görünmüyor.


Arıza hakkında bilgisi olan varmı acaba inşallah başımıza büyük. Tüm araçların elektrikli direksiyon, elektrikli direksiyon kutusu, eps direksiyon, eps direksiyon kolonları, hidrolik direksiyon, hidrolik direksiyon kutusu, hidrolik direksiyon pompası, mafsal, tamiri. Arızalı parçalar en kısa zaman da tamir ve bakımı yapılarak Garantili adrese geri gönderilir.


Vınlama sesi direksiyon pompasından gelebilir normaldir. Neyse salı günü bi baktıralım ne çıkacak problem inşallah büyük bi arıza yoktur. Ses böyle bir sorunda ötürü ise söz konusu kutunun açılıp içindeki dişlilerin tek incelenmesi gerekirse değiştirilmesi gerekiyor. Hüseyin bey eğer direksiyon pompanız motor sesinsen çok ses çıkarıyor ise pompanızda bir sorun var demektir gene pompanız arızalı olabilir.


Tiguan ses, bu sesi duyarsanız devirdaim yani sirkilasyon pompası muhtemelen bozuldu Lütfen. Devirdaim pompası arıza sesi. Tamirden sonra pompanın sesi zorlanıyor gibiydi.


Skoda aracınızın direksiyonundan ses geliyorsa. Volvo elektrikli direksiyon tamiri, Volvo elektrikli direksiyon pompası tamiri. Volvo aracınızda direksiyon arıza göstergesi yanıyorsa.


Arkadaşlar arabamın direksiyon pompasında tuhaf seslser gelir sanki biyerde kuvvetli bir.

Bu hassasiyetin farkını bilmeden en küçük bir arıza esnasında müdahale. Servise gittim rot-rotil deişecek dedi. Bu arada serviste direksiyon kolonu arızası diyordu. Arıza tam anlamıyla belirene kadar sürmeye devam edeceğim.


Ayrıca, AC kompresör, hidrolik direksiyon pompası, alternatör, su pompası veya diğer kayış tahrikli cihazlar gibi ses çıkarabilen motorlarla. Vites Kutusundan Ses GelmesiAraçlarda gelen seslerin tespiti çok önemlidir.


Benzin Pompası Neden Arıza Yapar? Dün yine bu forumda arkadaşın biri direksiyon ayarını aşağıya alın ses azalır demişti (tıkırtı) dün eve gidince ilk işim bunu denemek oldu kısa.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.