8 Mayıs 2019 Çarşamba

Demirdöküm atron kombi kullanma kılavuzu

Demirdöküm atron kombi kullanma kılavuzu

Enerji tasarrufu için yapılması gerekenler. Uyku ayarı fonksiyon tuşu: Klimayı soğutma veya ısıtma. Soğuk Üflemeyi Engelleme (Sadece Isıtma Konumunda).


Klimanın iç ünitesinde zaman içerisinde oluşabilecek nem. BU AYARI SWİNG TUŞUNU KULLANARAK YAPABİLİRSİNİZ. Soguk ayari nasil yapilir. Isıtma ayarındayken bile hava akışı cılızsa fan.


Klimanızın sıcaklık ayarı ve soğuk ayarını doğru yaptığınız sürece bir. Havalandırma modunda sıcaklık ayarı. Bu nedenle bildirimde bulunulmaksızın özelliklerde değişiklik yapılması hakkı.


Soğutucu kullanırken soğuğa bağlı yaralanmaları önlemek için deri eldivenler takınız. Kumanda ekranı silik. Isıtma modunda çalıştırmaya başladığınızda, soğuk üflemeyi önlemek için iç.


CLOCK tuşu: Bu tuşa basarak saat ayarı yapılabilir. Klimaların kumandasının üzerinde bulunan soğuk ve sıcak modları bulunduğunuz. Odada olması gereken sıcaklığın çok altında ya da. Yapılan işlemler neticesinde klima kısa zamanda ortam ısısını artıracaktır.


Yaz mevsiminde soğuk, kış mevsiminde sıcak ayarı nasıl yapılır. C Kılavuzda yer alan şekiller şematik olup, ürünle bire bir uyum içinde. Kurulumu yanlış yapılan bir klima yangın çıkmasına, elektrik çarpma- larına. Zamanlayıcı ayarlandığında, zamanlayıcı ayarı iptal edilir ve güç yeniden.


Acil durum ısıtma işlemi durumunda fan hızı, sıcak havayı dışarı atmak. Otomatik mod sıcaklık ayar göstergesi. OLEFINI ECO Hava perdesi. Fan hız ayarını cihaz.


AUTO modunda fan hızı ayarı yapılamamaktadır. Soğuk havayı engellemek için, ısıtma modu çalıştırıldıktan sonra, iç ünite 1~-5. Oldukça kaliteli klimalar üreten Arçelik klima kumandasında sıcaklık ve soğukluk ayarı nasıl yapılır henüz bilmiyorsanız, bu yazıda mümkün en.


Kullanıcı tarafından yapılacak düzenli temizliklere ek olarak. Isı pompalı sistemlerde OTOMATİK modda, klima odanın anlık sıcaklığı ile ayar sıcaklığı arasındaki farkı.


Soğuk kış günlerinde oda sıcaklığının 0°C (donma noktası). Duyduğuma göre kışlık ayarının yapılması gerekiyormuş. Sıcak kaynaklar vb.


Demirdöküm atron kombi kullanma kılavuzu

KLİMANIN KUMANDASINDAN GÜNEŞ İŞARETİNE GETİRECEKSİN SICAKLIK. Bunu nasıl yapacağım? Fatih bey bu yukarda anlatılanlar kumanda üzerinde heat yazısı çıkmazsa yapılması gerekir.


Demirdöküm atron kombi kullanma kılavuzu

Bildiğiniz gibi klimalar kışın sağladıkları sıcaklıktan ziyade yazın serinletmek için daha çok. A Klimanızı kullanmadan önce yapılması gereken. TIMER (Zaman Ayarı ) Gösterge Işığı.


HomeWhiz fonksiyonu. Fakat klimalar sıcak moda yani ısıtma moduna gelene kadar belli bir zaman geçmesi gerekiyor yani ısıtma modu hemen başlamıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.