15 Mayıs 2019 Çarşamba

Argox os214 plus

Its attractive and stylish design is just one of several new. Ribon Genişliği: 1mm(maks) - 25. Tıkla, iş gününde ücretsiz teslimat avantajıyla satın al! Henüz Yorum Yazılmamış.


Argox os214 plus

Sepette %İndirim. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al. ARGOX BARKOD YAZICI OS 2Plus. Güçlü performans, şık dizayn, düşük. Sezon indirimleri ve Kapıda Ödeme Avantajı. Baskı Genişliği. Argox_OS-214Plus. A W, orjinal adaptör, Adaptör tamiri, laptop şarjı, notebook şarjı, laptop şarj aleti, adaptör. Download drivers. Bu ürünü paylaşın. Saniyede 76mm yazdırma özelliği vardır. Kenar Çubuğunu Göster.


Argox os214 plus

En çok incelenene göre sırala, En çok oy alana göre. Color : Original. Güvenli Alışveriş. Bilgileriniz 1Bit SSL ile güvende.


Küçük boyutlu barkod yazıcınız sayesinde çok yer kaplamadan hızlı bir şekilde baskı yapıp etiketi maliyetlerinizi de düşürebilirsiniz Yüksek hızı şık dizaynı ile. Fiyatlarımıza KDV Dahildir. Bağlantı Şekli, Paralel. Teknik Özellikler.


Argox os214 plus

Kendi etiketinizi üretin. This manual will help. Pages in total : 41. Dilediğiniz ölçü ve adetlerde direkt üreticiden OS2ribonları. Diğer Özellikler. Stok Kodu, CY300ARG03. Model, OS 2Plus. Kartuş Sayısı, 1. Yazıcı Tipi, Barkod Yazıcısı. Garanti Süresi, 24. Centronics Parallel, RS. Orta sınıfta yer alan bu yazıcı baskı işlemleri. OS - 2PLUS BARKOD YAZICI. Detaylı bilgi almak için bize ulaşın! TOSHIBA EV4T BARKOD YAZICI. How to install driver 1: Turn off the printer.


Plug the power cable into the power socket on the wall, and then connect the other. DPI çözünürlük ve 1mm.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.