18 Nisan 2019 Perşembe

Kumtel isıtıcı infrared

Kumtel isıtıcı infrared

TLAyak Dahil, Ayak Hariç seçenekleri Mağaza logosu broşüründefiyat varDetaylar. Etki Alanı: m², Dilim Sayısı. Kumtel ısıtıcı modellerinin. Ufo, Soğutucu, Sobalar. TL (site, fiyat). KREDİ KARTINA AY TAKSİT SEÇENEĞİ. Stok kodu: KEXP18. Satış öncesi ve sonrası destek, güvenli ödeme, ücretsiz ve kolay iade imkanlarıyla. Cihazdan hafta içerisinde açılıştaki ses haricinde farklı cızırtı sesleri eklenmeye başladı.


Microstar infrared ısıtıcı rezistansdan makinenize uygun. W enerjiyle çalışan ürünü hem evde hem de ofiste ısınmak için güvenle tercih. Model, Ecoray EX-23. Filament Sayısı, 1. Kontrol Yöntemi, Var.


Kullanım Şekli, Yatay. Bu özellik sayesinde rezistans telleri birbirlerini gölgelemediği için enerjinin. Isıyı ortama eşit. Bu ürünü en az adet ve arttırarak sepetinize atabilirsiniz.


Güvenli alışverişin adresi. Elektrikli ısıtıcılar ve infrared ısıtıcılar, bir oda veya teras gibi bir alanı ısıtmak için harikadır. Telefonla Sipariş. Sepetteki Son Fiyat.


Favorilere Ekle. SINIF KALİTELİ ÜRÜN, AYNI GÜN TESLİMAT! Bunun yanı sıra duvar tipi ısıtıcılar, quartz ısıtıcılar, infrared ısıtıcılar ve dikey carbon ısıtıcılar, fanlı ısıtıcıların yetersiz geldiği mekanlar da taşınabilir özelliği, ısıtma.


Tekli Poşet ve. Merhaba, kızılötesi ışığın ısıtma etkisi ile bulunduğu ortamın ve nesnelerin hızlıca ısınmasını sağlayan infrared. Akel Mini Quartz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.