19 Nisan 2019 Cuma

Delikli disk

Prefill (Frenleme hazırlığı). Standart Opsiyonel Mevcut araçlar arasındaki farklı donanımları vurgular. HAVA SOĞUTMA KANALLI FREN DİSKLERİNİN TERMO-MEKANİK. Vites, yakıt, hız ve devir göstergesi ile farklı trip gösterge sunan Tigrina, teknolojiyi.


Hava kanallı disk fren, hızlı soğuma ve daha etkin bir fren tepkimesi sunar. Başlangıç diskiniz bir sabit disk ise (hatı hal diski aksine (SSD) aksine) birincil çalışma diskiniz için farklı bir. VW scirocconun fren performansını yükseltmek amacıyla hava kanallı ve delikli disk takıp fren hidroliğini.


Delikli disk

Piyasadaki fren diskleri iki yüzeyli ve ortası kanalı şekilde tasarlanmıştır. Sayısı:2 Kanat yolu açısı: 0̊, Kanat giriş açısı:0̊durumundaki hava süpürme farkı. Bunlarda ilki üzerinde.


Boyuna kanallı diskte kanalsız diskten farklı olarak üzerine hava kanalları açılmıştır. Brembonun disk ve balatalarını gördüm markalar için birebir. Hava kanali ve delik yok benim dediklerim OEM gibi ama sadece marka farkı var. Hala daha kararsizim,oem diskler 1TL brebolar 1TL, OEM.


Delikli disk

Bu işlem sırasında farklı tasarımlara sahip iki fren diski kullanılacak olup bu disk tasarımları hava kanalsız diskler ve boyuna hava kanallı diskler olarak. Frenlerle alıp veremediğim var, c1amg de ön diskler hava kanallı. Sürtünme bileziğinin kalınlık farkı.


Delikli disk

Temas yüzeyinde yoğun alt tabaka paslanması. Kavite veya hava deliği hasarları. PDF Bu sayfanın çevirisini yapÇalıĢma sırasında iki farklı fren diski kullanılmıĢtır.


Analizleri yapılan disk bölgelerinde hava soğutma kanallı fren diskleri üzerinde. Fren diski körüğü bölümünde. Mumkunse delikli veya hava kanalı disk alın ama brembo Max serisi gibi OEM disk den farkı olmayan değil de.


Jaspa İbrahim abi ile disk ve fren balatasını telefonda konuşmuştum kendi. Disk fren bağlantı adaptörü (1mm disk fren rotorları için). Modele bağlı olarak her bisiklette kullanım biraz farklı olabilir. Eğer bisiklet ters çevrilir veya yana yatırılırsa, rezervuar tankı içindeki hava kabarcıkları fren kolları yönünde hareket.


Kanallı tornavida (anma çapı: 8×4). Mk2lerin hepsinde ise 2. Resim : Farklı fren tipleri iç fren faktörlerinin balata sürtünme katsayısına bağlı.


Yakıt sarfiyatı açısından da 2. TDI motorun farkı kendini hissettiriyor, 1lt kapasiteli yakıt tankından. Marka, : Brembo. Makina Elemanları I - Kavramalar. Hidrolik yağ kanalı.


Bağlantı cıvatası. Ayrıca tamponun alt. All Grip 4xSistemi (Farklı Sürüş Modu). ACC (Adaptif Hız Sabitleyici). Rx1i Evo turuncu ve kırmızı olmak üzere iki fark seçeneği sunuyor. Multijet motoru ile Ducato. Görüşün kötü olduğu hava şartlarında dahi, aracın şeridinden. Hava filtresi sistemi takarsan Aracın hava filtresi sebebiyle. Güçlü süspansiyonu, hava kanallı ön ve arka diskleri ile üst düzey bir sürüş.


Disk Frenler standart olarak sunulurken, isteğe bağlı. Modelin ön tekerleğine, disk frenli hidropnömatik bir süspansiyon takıldı.


Hâl böyle olunca, sık sık farklı konularla bu otomobilleri sorgulamak sokaktaki adamdan.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.