8 Nisan 2019 Pazartesi

Arçelik vrs 5

COP değerioranını sağlamaktadır. Tek Bir Borulama. VRS sisteminin tüm konfor olanaklarına sahip olabilirsiniz. Arcelik VRS Klima. Commercial Equipment. VRF Klima Dünyası.

Aİklimlendirme sistemlerinin çekirdek teknolojisi olarak, VRS serisinin yüksek verimliliğe ve dayanıma sahip Üstün. VRS Klima Sistemleri, 4-Hp Kapasite Aralığında, değişken debili (inverter) merkezi klima sistemi.


VRS Mini Ace, küçük ofislerde ve mağazalarda kolaylıkla monte edilebilir. Düşük ses seviyesi ile memnuniyet veren bir ortam yaratır. Birebir Ticaret klima. Multi İnverter Klima.


Vrs Klima Sistemleri. Isı Geri Kazanma Cihazları.

C Arızası Haberleşme problemi. C Arızası Dc pil yani ani yükselme ve düşme problemi. C Arızası Cr sorunu yani yüksek akım problemi. C Arızası İç. Arçelik ile yaşayın. Beyaz eşya tv ve klimalardan birini alana seçili küçük ev aletlerinden biri hediye.


Dış ünite - dış ünite yükseklik farkı: m. Planın ilk ayağı 2milyon liralık bir yatırımdan geçiyor, yatırım yıllık bir süreci kapsıyor, üretim bant ve tezgahlarında değişiklikler ve ilaveler gerekecek. LG ticari klimalar ile işletmenize serinletin!


Oda sensörü kısa devre problemi. Defrost sensörü açık devre problemi. Enerji tasarrufu sağlayan akıllı yük kontrolü. Split Klimalar, Kaset Tipi. Rahatlık ve Konfor. Geceleri Sessiz Çalışma. Fan kontrol teknoloijisi ve gerçek zamanlı. Soğutma Kapasitesi: 7. Isıtma Kapasitesi: 8.

Net Ağırlık: 34. Dış unite - dış unite yükseklik farkı m. GRAND YAZICI OTEL - BODRUM. Kullanılan Sistem: VRS MULTI ACE. Toplam Dış Ünite Kapasitesi: HP. MITSUBISHI HEAVY HEATING AND.


HP = iç ünite bağlanabilir. СИСТЕМЫ ARÇELİK VRS. Enjoy Clean, Quiet and Comfortable. Açma ve Kapama Göstergesi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.