29 Mart 2019 Cuma

Tezgah altı termosifon 10 lt

Montaj Dahil Mi? Servis Ne Zaman Gelir? Oranı : %İndirim. CRETSİZ MONTAJ ! Fiyat : ₺6590(KDV Dahil). TEZGAH ALTI TERMOSİFON. Stokta Olunca Haber Ver! BIAWAR basınçlı tip depolu elektrikli su ısıtıcı tezgah altı (, veya litre ) veya tezgah üstü (litre ) montaj için uygundur. ALTI Küçük Hacimli Elektrikli Su Isıtıcı Deposu. Boiler B modeli sadece gaz ile çalışır. Bu Üründe İsteğe Bağlı Ölçü. ANDRIS LUX U - lt. Kapasite: Litre.


Taksit, 10TL, 1. Gün İçinde Teslim Edilir. Termosifon çeşitleri uygun fiyatları. Electric_Water_Heaters. Kullanım alanları: Büfe, kafeterya, berber, muayenehane.


Bol yedek parça ve yıl yedek parça temin garantisi. Kargo Bedeli: 42. Marka, : Baymak. DEMİRDÖKÜM LOGO DEMİRDÖKÜM TDTİTANİUM TERMOSİFONLAR.


Demirdöküm TDtitanium Basic LT KDV dahil Türkiye, İstanbul, Ankara, İzmir. BAYMAK AQUA LT TEZĞAH ALTI TERMOSİFON KDV DAHİL. Ariston tezgah altı termosifon bozuldu servisi aradık garantisi olmasına rağmen ilk.


Bosch ürünlerini şimdi keşfedin. Fakat bu işlemi her yaptığınızda belirli bir elektrik ücretini de. Silindirik Duvar Tipi Dik Tip. Paslanmaz Rezistans. Dondurucu Bölme Aydınlatma Tipi. Tezgahaltı Grubu. Temel Özellikler.


Baymak termosifonlar sağlam izolasyonu ve sahip olduğu hijyen sertifikası ile hem uzun ömürlü hem de sağlık için en idealidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.