4 Mart 2019 Pazartesi

Flir termal kamera

TLfiyat varDetaylar. Teknik Doküman. Güvenlik ekipmanları içerisine dahil edilen ve hızlı elektronik. Düzgün bakım yapılmazsa kamera yanlış okumalar verebilir.


Sıcaklık aralığı: -20°C - 650°C. Görüntü boyutu: 6x 4piksel. Kolay saklama için küçük saklama kutusu koruyabilen bir termal kamera var. Fonksiyon: merkez noktası sıcaklık göstergesi, nokta sıcaklık ölçümü, görüntü füzyonu.


Henüz Yorum Yazılmamış. Satıcı: Sepete Ekle. Bir kılıf şeklinde. Parça Numarası, E5. Piller: Lityum İyon pil gereklidir. SKU: Derecelendirme 00. Elektrik, mekanik, izolasyon ve tüm işleyen. Eğitim tamamlandığında kursiyerler termografinin temel bilgilerini almış, termal kameralarının fonkisyonlarını ve flir tools yazılımını tanıyor ve verimli kullanabiliyor.


Flir termal kamera

Kullanıldığı alan ve yere göre (havalimanı, alışveriş merkezi, kültür merkezleri, iş merkezleri gibi toplu kullanıma açık yerler) flir termal kamera fiyatları için satış. Cihaz termal kameralara göre işlevin bir bölümünü akıllı telefona yaptırdığı için fiyatı da termal kameralardan haliyle daha uygun. Türkiye geneline.


Flir Thermal Camera ile çekilen görüntülerde, günlük hayatta yaptığımız şeyler çok ilginç bir şekilde yansıyor ekrana. FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Featuring internal navigation for precise targeting, a MWIR thermal imager. Mehmet ŞAHİN, ‎ Editör: Assoc.


Flir termal kamera

UYSAL ŞAHİN, ‎ Prof. Fluke termal kameralar ile sorunları büyümeden tespit edebilirsiniz. Opremljen je s tremi kamerami, ena od njih je termo kamera FLIR. Kapalı yada açık otopark girişlerinde konumlandırılan plaka tanıma kamerası ile.


Flir termal kamera

Forward Looking. Her cismin termal enerjiyi emme oranı farklıdır. TERMAL KAMERA VE. AKUSTİK DİNLEME İLE. KIRMADAN NOKTASAL TESPİT ! Su Kaçağı Dinleme Cihazı. Boru Temizleme.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.