7 Mart 2019 Perşembe

Bilkur destek

AKA: zebra,datamax, argox, thermal,appsource,barcode,label,ribbon Din. Bu süre içerisinde her zaman kendimizi geliştirmeyi amaç edinerek teknik servis konusunda bir takım gözlemler ve deneyimleri işimize aktarmaktayız.


Ayarlarınızı değiştirmeden bu web sitesini kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmektesiniz. KABUL EDİN VE DEVAM EDİN. Türkiye - Türkçe.


UPS Akıllı Etiketi, kişisel bilgisayarınızı kullanarak oluşturabileceğiniz, bilgisayarda üretilmiş bir gönderi etiketidir.

Başlıca ürünlerimiz arasında barkod etiket yazıcıları, barkod tarayıcıları ve taşınabilir veri terminalleri bulunmaktadır. Mart ayında kurulan GG Etiket ve Barkod Sanayi şirketi, sektördeki yıllık tecrübesi ve uzman kadrosu ile imalatçı olarak faaliyet. Cab barkod yazıcı ayarları, teknik servis çözümleri, yedek parça ve ribon ihtiyaçlarınız için lütfen bizimle iletişime geçin.


KAYIT OLGİRİŞ YAP. Close submenu ()KATEGORİLERClose menu. BARKOD YAZICILAR.


Aynı zamanda baskılı ve baskısız barkod etiket üreticisi olan firmamız termal transfer ribonlarında ithalatını. TÜM ÖNE ÇIKANLAR Öne Çıkan Ürünler.


Check argoxturkiye valuation, traffic estimations.

Teslimat Koşulları. Bu Pin, GG Etiket ve Barkod Sanayi. Alüminyum gibi. Etiket ve Yıkama Talimatı Çeşitleri ürünlerinin özelliklerini ve fiyatlarını inceleyebilirsiniz.


Yoksa macrolar ile. Hassasiyet ve Verimlilik: Saniyede 7taramada hızlı okuma hızı. Teklif Talep Formu.


Sınıfındaki diğer tarayıcılarla karşılaştırıldığında veri iletim hızının üç katı. Flat ( düz ) kafa barkod yazıcılar da kullanılır. Genel Özellikler. Baskı Hızı, 1mm.


Bağlantı Özellikleri, RS23 USB. ARGOX OS-2PLUS. Profesyonel teknik servisimiz ve elemanlarımız ile tüm türkiye ye destek vermekteyiz. ANKARA YAZICI SERVİSİ : Yazıcılar artık günümüzde tüm iş yerlerinde ve.


Bu markanın en çok tercih edilen. IX- 2kullanılır. Arkadaslar Merhaba, Çok ugrastim ama isin içinden çikamadim.

Başka Yerde Arama Gelbura! Başlık Ekleme Tarihi Popülerlik Öne Çıkan Değerlendirme Fiyat. Argox OS-2Plus bir barkod yazici var. BMW FMve 8. Daha fazla bilgi için lütfen.


Tüm hakları saklıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.