8 Şubat 2019 Cuma

Samsung servis takip

Samsung servis takip

Düşük güç tüketimi. Teleskopik ayak. Vantilatörler, basınç farkı. Fan sağa-sola, aşağı-yukarı hareket edebilir, yada arkasındaki pimi sayesinde sabitlenebilir. Güç:45W Çap: 40. Devekuşu adıyla büyük ilgi gören vantilatörler orijinaline sadık kalınarak zamanın. AYAS ASPİRATÖR VANTILATÖR ELEK. Turkey, İstanbul, Eyüpsultan, Topçular Mah. Sanayi sitelerine gitmeye gerek kalmadı.


Elektrik motoru, su pompası, hidrofor, redüktör, aspiratör, fan, vantilatör ve birçok ürün bir tık uzakta! V 50hz 160W güçte. DEVEKUŞU VANTİLATÖR 30. Zamanla Devekuşu ürünümüzün çeşitli.


Uzaktan kumanda. Axial Fans, Industrial Type Ventilators, In-Line Fans, Radial Fans, Roof Fans supplier and exporters Turkish. GARANTi ŞARTLARI. Türkiye, - şirketin sayfası.


Samsung servis takip

Temas bilgiler,şirketin aksesuvarları-adres,telefon,faks. Sirketi,Heating, cooling, water and energy,air cleaners,air extractors,electric motors,evaporative. Aynı Gün Teslimat.


Stokta sadece adet kaldı. ASPİRATÖR VE VANTİLATÖR İMALATI İLE MÜŞTERİLERİNİN ÖZEL MAMÜL İHTİYAÇLARININ TEMİNİYLE İŞTİGAL EDER. Main Sector: Air conditioning equipment industry. Ayas Aspiratör Vant.


TELEFON, FAX, WEB SİTESİ. Bu sayfa ayas markası için otomatik olarak oluşturulmuştur. Bu sayfada ayas vantilatör anahtar kelimesi için bulunan ürünleri.


Samsung servis takip

Tavan vantilatörleri arasında tercih edeceğiniz vantilatörün ideal serinliği sağlaması için.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.