1 Şubat 2019 Cuma

Peugeot alpata

VRF İç Üniteler; VRF Dış Üniteler; Taze Hava Üniteleri; Kumandalar. Yöne Üflemeli Kaset Tipi FDT FDT28KXZE FDT36KXZE FDT45KXZE FDT56KXZE. MERKEZİ KLİMA SİSTEMLERİ Değişken Debili Sistemler ( VRV, VRF, VRS).


GENERAL VRF KLİMA. Yüksek Verimli İşletim Sistemi. EER/COP değerleri,eşsiz inverter teknolojisi ve soğutucu akışkan kontrol teknolojisi ile önemli derecede. York Vrf sistemleri yüksek verimli ısıtma/soğutma ve üstün enerji tasarrufu sunar.


Haftalık programlanabilme özelliği ve diğer ürünlerle bağlantı kurup sadece bir. Size Uygun VRF Ürünü İçin Fiyat Teklifi Alın. Siz de VRF klima satış hizmetlerinde profesyonel destek almak istiyorsanız en iyi fiyat garantisi ile VRF klima satışı.


Peugeot alpata

Mitsubishi Kavacık VRF klima fiyatları, Mitsubishi, General, Daikin, Sigma, Samsung. TAMAMI INVERTERLI OLAN VRF SİSTEMLERİYLE, İHTİYAÇ DUYULDUĞU KADAR GÜÇ ÜRETİLİR. VRF sistemleri için fiyat bilgisi edinebilirsiniz. Toshiba SMMS-e, tek dış ünitede HP, sistem.


Peugeot alpata

Heat Pump (Soğutma + Isıtma) VRF iklimlendirme sistemi. Tümü DC inverter kompresörler ve DC fan motorları sayesinde yüksek enerji verimliliği sağlar.


Peugeot alpata

Vrf klima sistemleri tercih edilen en büyük iklimlendirme yönetim birimidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.