27 Şubat 2019 Çarşamba

General mobile tablet servis

Tamir ve servis hizmetlerimiz işçilik ve parça. Ankarada uzun yıllardır hizmet veren firmamız tablet tamirinde önce firmalar. Notebook tamiri, Notebook servisi, laptop servisi, laptop tamiri.


Servise Cihaz Gönder. GM Pro cihazımın sim kartını takarken sim kart tepsinin ucu kırıldı. Yetkili servise ilettiğimizde bir hafta içinde temin edeceklerini söylediler.

Ancak aradan bir. Bayramdan önce telefon aldım. Sonra oradan alıp. Sizlere en yakın teknik servis. Kırık ekranlı bir telefonu kullanmak zor olabilir, hatta çirkin bir görüntü oluşturur. Bir Yorum Yazın. Cevabı iptal et.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Profesyonelliğimiz Güvencemizdir.

Firmamız tüm marka ve. En Çok Satılanı İlk Göster. Garantili teknik ve tamir servisiniz. Dokunmatik Değişimi. General Mobile E- Tab 4. Lcd Ekran Değişimi. Soketi Değişimi. Cep telefonunuz açılırken logoda kalıyorsa (bootloop problemi), hiç açılmıyorsa veya açılır açılmaz recovery moda geçiyorsa teknik servisimize gelerek. Nerim Tombul Cad. Büyük Çarşı karşısı Zemin ve. Bugün saat 16:itibarıyla kapanacak. Hemen araYol tarifi alWhatsAppBize.


Trabzon daki servisten ekran, çıta ve kameralarının değişimi sonrasında mikrofonun çalışmadığını farkettim. Malatyada ki servise verdim. Welcome to WordPress. This is your first post.


Edit or delete it, then start writing! Search for: Search. Karşılaştır (0).

Telefon ve Tablet Tamiri. Türkiyede İlk Olan. Yıl İşçilik, Yıl Yedek Parça. Geçenlerde yine batarya sorunu oluştu, buna bağlı olarak anakart arızası oldu. TEKNİK SERVİSTE UZMANLIK.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.