8 Şubat 2019 Cuma

Doğalgazlı seramik isıtıcı

Daha fazla arama. Açık hava eğlence mekanları, veranda, balkon, bahçe, havuzbaşı, kafe, restoran, bar ve benzeri yerler için şık ve. KW enerji kapasitesine sahiptir.


Endüstriyel kullanıma yönelik tasarlanan radyant enerjili ısıtıcıların, seramik ve doğalgaz gibi farklı türleri bulunur. Radyant ısıtıcı, cafe, fabrika ve.


Ayrıca bu tür ısıtıcılar, hastanelerin kadın.

Belirlenen cihaza göre saatte kullanacağı doğalgaz fiyatının hesaplanması. Daygas olarak: radyant, seramik radyant, sıcak hava üreteci, radyant ısıtma, açık alan ısıtma, spor salonu ısıtma, depo ısıtma gibi hizmetleri sunmaktayız.


Kampanyalarımız. ENDÜSTRİYEL MUTFAK EKİPMANLARI. ISITMA SİSTEMLERİ. Tüm ısıtıcı çeşitlerimiz için AR-GE çalışmalarımız sürekli devam etmektedir. Kapasite : 4-kw. Sipariş verin, kapınıza gelsin!

Gunther Schwank, dünyanın ilk gazlı kızılötesi parlak ışınımlı ısıtıcısını keşfetti. Schwank seramik ışınımlı ısıtıcılar ve tüplü radyant ısıtıcıları, çeşitli. UYGULAMA ALANLARI. Doğalgazla çalışan seramik radyant ısıtıcılarımız farklı kapasite ve farklı dış görünümle satışa sunulmuştur.


Henüz Yorum Yazılmamış. Doğalgazlı, seramik plakalı bahçe, U tip borulu radyant, veranda ve teras ısıtıcıları ve yüksek yüzey sıcaklığına sahip, özellikle. Burada yükseklik esas. Açık alevli radyant ısıtıcılar komple mekan ısıtması için değil.


Restaurant, cafe, otel ve ofislerin kış bahçelerinde, sigara içme alanlarında, teraslarda doğal gazlı. Kumandalı,Isı Göstergeli Sistem Isıtıcıları.


Mira Panelli Doğalgazlı Isıtıcı. YENİ FERTEC MODEL– kwfarklı modelde, her alana uygun, istenilen renkte, doğalgazlı, seramik radyant ısıtıcılar. Seramik Isıtıcılar. NormGas Doğalgaz Sobaları.


Doğalgazlı olan ısıtıcılar borulu radyant ısıtıcılar ve açık alevli radyant. Gönderili Ürünler Sadece Stoktaki Ürünler.


NOT: Gufo gt seramik radyant ısıtıcılar çift kademeli olup uzaktan kumanda modülü ve el ünitesi hediye olarak gönderilmektedir. Yüksek verimi, otomatik ateşlemeli, uzaktan kumandalı, modülasyonlu, kullanışlı, uzun ömürlü, doğalgaz ve lpg ile çalışan cihazlar.

RÜN DOĞALGAZLI OLARAK GÖNDERİLİR. MRT SU U borulu doğalgaz radyant ısıtıcı, çok çeşitli ısıtılması zor alanlar için verimli bir radyant ısı kaynağı sağlar. Montaj Yapılacak Adres Bizim. Elektrikli ısıtıcılar kullanım alanına uygun olarak seçilmelidir.


Isı pompası doğalgaz faturalarını düşürür mü? Sektörel Haberler. Ankastre ocakların hem gazlı hem de elektrikli olması önemli bir kriter gibi gözükmeyebilir. Ancak de bir enerji.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.