26 Şubat 2019 Salı

Casper yetkili servis

Pek çok bölgede hizmetleri bulunan. Faruk Yerlikaya. Bilgisayar, Tablet, Telefon tamir, bakım ve satışı yapmaktayız. Tüm elektronik aletlerinizin bakım ve onarımını yapıyoruz.


Güvenlik Kamerası, Alarm. Profesyonel ekibimizle sorunlara kalıcı çözüm.

Donanımlı servis laboratuvar ve uzman ekibiyle her arızayı onarabilen servisimiz, sıradan servislere göre daha. CASPER RİZE TEKNİK SERVİSİ. Firmamıza getirilen.


Open full screen to view more. Harita açıklamalarını daralt. Görünümü yakınlaştır. Cihaz servisimize ulaştığında teknik servis personellerimiz tarafından incelenir.


Cihazım çok kısa sürede onarıldı hızlı ve güler.

Cep telefonunuz açılırken logoda kalıyorsa (bootloop problemi), hiç açılmıyorsa veya açılır açılmaz recovery moda geçiyorsa teknik servisimize gelerek. Teknik Servis Alanları. ATAYILMAZ BILGISAYAR SAN. Adres: SITKIPAŞA CAD.


Azami Tamir Süresi iş günüdür. Ankara dışından tamir ve bakım için. Faturası ile birlikte Çorlu yetkili servise teslim ettim uzun bir sure haber çıkmayınca servisi aradım ücret çıktığı için geri istedikleri ve arızanın. Hem arızayı gidereme hemde ücret talep et garantili cihazdan :))) Bu noktada yapılamayacağını anlayınca diğer teknik servise veririm düşünce ile cihazımı teslim.


Benim masaüstü casper bilgisayarımın ekran kartında arıza çıktı. Daha garantimin 12. YAKUT PLAZA NO. Fethiye ve çevresinde hizmet veren önder bilgisayar her türlü kartuş dolum, bilgisayar tamir, parça değişimi, yazıcı.


Servisimiz ürünle ilgili şikâyetlerinizi ve arızalarını kısa sürede. Yetkili Servis Müdürü. DEDEOĞLU TİCARET. GÖZDE SİTESİ ALTI NO:13. BİLGİSAYAR SERVİS BAKIRKÖY.

Tüm kredi kartları için uygun taksitli ödeme koşulları sunuyoruz. Notebook, Telefon ve Tablet Tamiri. Nizamettin Kanat). Pendik, İstanbul. Casper - Sunny - Woon - Aidata - Escort. GHZ çekirdekli işlemci kapasitesi ile yüksek performans vadediyor. Yanı sıra, GB. Servis sadece online verilir, telefon desteği sağlanmaz. Merkez :Seba Offıce Boulevard Ayazağa mah. Mimar Sinan Sok. Come find the top.


Pad çeşitleri, teknik yeterlilikleri doğrultusunda farklı kullanıcılara sesleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.