6 Aralık 2018 Perşembe

Araç içi ozon jeneratörü

Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al. Mavi Neon ışık yanar. Tüm araçlar için uygundur. DC12V çıkışına takılarak çalışır. Henüz Yorum Yazılmamış. KORONAVİRÜS İLE MÜCADELEDE BİZ DE. Buzdolabı deodorantı, koku alerjileri önleyici gösterge. Trotec, ozon jeneratörleri ile bu konuda yenilikçi bir çözüm sunuyor: koku moleküllerini ozon aracılığıyla kolayca imha ediyor. Araç deodorantları veya diğer. Havaya uygulanır.


Araç içi ozon jeneratörü

Not: Endüstriyel ve iş yerleri için de ozon. Enerji Tüketimi : 86. Otel ve konferans odaları, daireler veya araç içi gibi yüzeyler sterilize edilir.


Pratik avantajlar: Profesyonel kalite „made in Germany“ – Orijinal Trotec üretimi. Arac ici ve su sebili için ozon jeneratörü virüs,bakteri ve kötü kokuları temizleyen en etkili yöntem.


Hala satılık mı? Fiyatta pazarlık payı var mı? Arabanızın içi çok kötü sigaramı kokuyor, Arabanıza, Süt ve benzeri. Araçlardaki sigara, egzoz kokuları ve klima yoluyla sinmiş kokular gibi tüm kötü kokuları yok etmenin en etkin yolu ozon gazı ile araç içi havayı temizlemektir.


Araç içi ozon jeneratörü

Aktif ozon ile ilgili bilgiler. Araba içi için önerilen uygulama süresi dakikadır. Alan büyüdükçe, uygulama süresi de uzatılmalıdır. Ancak uygulama sonunda istenilen sonuç elde.


Reklam olmasın diye ben marka, model yazmamıştım. Ama fikrimi tam anlatabilmek için bir. Eylül Sanayi Sitesinde ozon jeneratörü bulunan işletmelerde bu sebeple büyük bir yoğunluk yaşanıyor. Bayiniz, kokunun gücüne bağlı olarak aracınıza belirli bir süre boyunca ozon jeneratörü yerleştirir.


Gaz arabanıza nüfuz ettiğinde, koku nötralize edilir ve bakteri ve. Yapılan bu ayrıntılı ve titiz iç temizlik uygulamasına rağmen aracın içinde. TL 1400TL KDV Hariç: 1400TL.


Sepete Ekle İncele. Günümüzde, ozonun birçok faydasından yararlanmak amacıyla ozon üretim teknolojileriyle, ozon jeneratörleri geliştirilmiştir ve bu teknolojiler sayesinde ozon.


Araç içi ozon jeneratörü

Alphozone ozon jeneratörleri ile ozon üretme hava temizleme dezenfeksiyon. ENDÜSTRİYEL SU ARITMA SİSTEMLERİ. Ozon cihazı küf. OZONLAMA SİSTEMLERİ.


Hangi uygulamaların yapılacağına ilişkin ve kullanılacak araç ve. Check işlemi ile uygulama. Uygulama sonrasında yat içi dakika havalandırılır.


Yaşam alanları olan toplantı salonlarını restaurantları otel.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.