5 Ekim 2018 Cuma

Buhar nozulu

Kuluçka sistemlerinde kullanıma uygundur. Soğuk buhar üretici, nem nozülü. Genel amaçlı hobi projelerinde ve eğlence sektöründe de kullanılabilir. KDV Dahil 47TL.


Bu ürün İnfotek Elektronik San. Kategori, : BUHAR HAMAMI.

Saeco espresso makinesi için buhar nozulu kapağı. AC volt adaptör ile satılıyor. Ultrasonik soğuk buhar çıkartan göbekli metal nem çıkartan alete nozül deriz. NEMLENDİRİCİ SOĞUK BUHAR NEM NOZÜLÜ.


Krom kaplama değildir. Tam geçişli olması buhar çıkışı esnasında oluşan sesleri minimuma indirir.


BUHAR MAKİNESİ NEM NOZÜLÜ METAL ( ADAPTÖR HARİÇ ). Cihazın buharında belirgin bir azalma olduğunda, temiz bir pamuklu çubukla püskürtme. Sauna Kova ve Aksesuarları.

Türkçe Sözlükte anlamları : sonuç. Kum ve çakılı çözmek, kalıp materyalini çözmek ya da araçlarda mumlamayı kaldırmak. Buhar Jeneratörü. Vergiler Hariç: 400€.


Düz bir hava veya su buharı akışı üretir. Standart basınç bar. Materyel çeşitleri: Pirinç. Aren Havuz sistemleri ile havuzunuz nefes alsın, sağlık içinde hijyen içinde yüzün.


Paslanmaz çelikten imal edilir. Görüşleriniz bizim için değerlidir. Mağaza: Temiz Pazar. Listeme Ekle loading. Sorunuzu aşağıdaki alana yazınız. Tüm kuluçka ekipmanı mevcut. Hala satılık mı? Fiyatta pazarlık payı var mı?


Nem nozülü soğuk buhar çıkartarak kulucka makinesi içerisinde gerekli nem durumunu ayarlar. V Adaptör ile çalışır. Bu hortum kondens suyunun kendiliğinden dışarıya.

Bağlantı plakalı ve yoğuşma geri atımlı, yüksek sıcaklık ve yüksek mekanik dirençli plastikten buhar dağıtım nozulu. Nozuldan buhar çıkıyor. Ayrıca sıcak su fonksiyonuna. Tasarım özelliği: 1. Serum bağlama yada tepsi su ayarı yapmak bazen zor oluyor.


Bu videoda yüzeysel olarak Nem nozülü. Mutfak, banyo, lavabo, tuvalet ve benzeri. Açık alan serinletme sisleme nozulları bharlı serinletme ürünleri cafe.


No posts to display in buhar jenerarot nozulu. Hydro Air hava nozulu, PVC gövdeli ve Ømm bağlantılıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.