24 Eylül 2018 Pazartesi

Electra klima akıllı kumanda kodu

Electra klima akıllı kumanda kodunu bilen varmi arkadaşlar yardımcı olursaniz sevinirim. Katılım: Mesajlar: 60. TL (%havale indirimi). Sipariş verdiğiniz Kumandanın, kullanmakta olduğunuz kumanda ile aynı olmasına Lütfen dikkat ediniz.


KANALIMIZA ABONE OLAN ÜYELERİMİZE ABONE. Arçelik akıllı kumanda uygulaması android. Universal, klimalarınız için ücretsiz akıllı klima kumandadır.


KUMANDA, hiçbir zaman klima en iyi klimalardan birini ücretsiz olarak. Air Conditioner Universal Remote Control - It works with IR blaster. Basic functions Power On, Cool mode and Power Off for this free version.


Bu konudaki kullanıcılar: misafir. Akıllı kumanda kod yardım acil. ELECTRA yardımcı olur musunuz? LG HDTV LED akıllı dijital TV için Evrensel TV uzaktan kumanda kablosuz akıllı.


Marka Kod Açıklama 1. Sipariş vereceğiniz kumanda resimdeki kumanda ile tuşları birebir aynı ise. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al. Klima Kumandası fiyatları, klima kumandası modelleri ve klima kumandası çeşitleri uygun fiyatlarla burada.


Electra klima akıllı kumanda kodu

KLİMA KUMANDASI ANKARA KLİMA KUMANDASI. Klima en son soğutma modunda çalıştırıldıysa, otomatik olarak Santigrat. Klima kumanda kodları marka marka haber detayımızda sunulmuştur.


Electra klima akıllı kumanda kodu

Yaz günlerinde klimanızı soğuğa almak için yapılması gerekenler. Kumanda Kod Listesi ve Kullanma Kılavuzu : PDF ICON. Demirdöküm üretimi = Kod 703. Projektör Kutu DVD.


Büyük boylu uzaktan kumanda kod ambarı, 6. Uzaktan kumanda iletim arızası. UP, Kompresör aşırı akım kesintisi. U Dış ünite fan koruma durması. Tüm Klimaların Arıza Kodları.


Electra klima akıllı kumanda kodu

Klima daha önceden belli bir saatte açılmak ya da. Empower Player v3. Fiyat, : 532. Stok Kodu, : akıllıkumanda1.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.