4 Eylül 2018 Salı

25000 Btu klima kaç metrekare

25000 Btu klima kaç metrekare

BTU klima kaç metrekare soğutur ve ısıtır? BTU kaç metrekare için nasıl sonuç verir. Klima kaç metre kare alanı soğutur? BTU gibi ısıtma ve soğutma değerlerine sahip.


Alacağımız klimayı salonda kullanacağız ve salon ortalama m2. BTu değerindeki klima.


Klimanın monte edileceği ya da kurulacağı odanın metrekare cinsinden ölçümü yapılmalı, elde edilen değerlerin altında ya da. KAÇ BTU KLİMA ALMALIYIM?


25000 Btu klima kaç metrekare

Aşağıdaki formül ile ihtiyaç duyulan BTU değeri hesaplanabilir. Bunun için oda büyüklüğüne göre BTU hesabı yapılır. Duvar Tipi, Taşınabilir, Salon Tipi ve Kaset Tipi çeşitleri içinde ihtiyaca en uygun.


25000 Btu klima kaç metrekare

Filtreler: Kolay Çıkarılabilir Filtre. Tek Tuş Yumuşak Hava Akışı. MIDEA R 4GAZLI 48. BTU KASET TIPI KLIMA MONTAJ DAHIL. YENİ SİSTEM 410A ENERJİ SALON KLIMA MONTAJ GARANTİ 62. BTU belirlemek için klima konulacak ortamın metrekaresini, evde yaşayan kişi sayısını, pencere sayısını yaşadığınız bölgeyi temel alabilirsiniz. Arkadaşım nerede oturuyorsunuz, kaç metre kare yere takacaksınız,yalıtım. Soğutma Kapasitesi Seçiniz.


Hesaplamalar kişi üzerinden yapılmıştır. Her ilave kişi için 6BTU eklenmelidir. Arkadaşlar selam Btu, hepimizin bildiği gibi ısıtma-soğutma yapan klimalarda enerji (ısı) birimi olarak kullanılan bir tanım.


Ben bu verilere göre bu cihazın kaç btu olduğunu nasıl hesaplayacağım? Show less Show more. Biraz daha teknik olan pratik klima hesabına görede (keşif ekipleri bunu kullanır) Oda msi. It is common, although not universal, to use the equivalence: kWh = 34Btu.


I (A) = 10× P (kW) V (V). Ucuz 250btu pencere ac - düşük fiyata ve ücretsiz teslimat ile ürün kataloğu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.