9 Ağustos 2018 Perşembe

Palio klima kompresörü tamiri

Klima kompresörü tamiri için öncelikle kompresörün çalışıp çalışmadığı kontrol edilmelidir. Arızanın nedeni kompresördeki her hangi bir parça olabilir. Geçtiğimiz gün aracın bakımı için teknik servise gittim. Bu esnada soğutucu madde sıcaklığı da artar.


Palio klima kompresörü tamiri

Kompresör soğutucu maddenin basıncını yükseltir. Fiat Palio Klima modelleri, Fiat Palio Klima özellikleri ve markaları en uygun. Klima tamiri yapan elektrikçi bu şeklide anlatmıştı. Otomobiller, ülkemiz içinde oldukça hızlı el değiştirmekte ve tamiri için parça gereksinimi doğurmaktadır.


Söz konusu bir kaçak tespit edildiğinde tamiri yada klima borusunun değişimi yapılarak sorun çözülür. Klima Müşürü Arızası : Genellikle klima. Motor çalışmadan klima doğru düzgün çalışmayacaktır.


Gürültü, kompresörde bir sorun olduğu, kompresörü tamir ettirmek ya da değiştirmek gerektiği. KALORIFER MOTOR SU GIRIS HORTUMU, FIAT PALIO, FIAT ALBEA 1. KLIMA HORTUMU, KONDANSER ALT CIKIS İLE KLIMA KOMPRESORU. Arabanın klima gazının bittiği nası anlaşılır?


Palio klima kompresörü tamiri

OTOMOTİV YEDEK PARÇA ORJİNAL PARÇA ÇIKMA DÜNYASI HER MARKA VE MODEL CIKMA SÖKME SIFIR YEDEK PARÇA TÜ. V ŞARJ DİNAMOSU HATASIZ ÇIKMA ORJİNAL. Antalya Palio marka klima arıza tespit tamir onarım firması Palio klimalar dış iç. EKSANTRIK, TRIGER ZİNCİR GERGİ KİTİ 1. MULTİJET DOBLO, ALBEA, LİNEA, GRANDE PUNTO, PALİO, FİORİNO, ORJINAL FIAT YEDEK PARCA.


Palio klima kompresörü tamiri

Sayarlar Oto Isıtma Soğutma Webasto Klima Sistemleri tır webasto tamiri. TFSI 100mm KANAL arıyorsan site site dolaşma! KLİMA KOMPRESÖRÜ AUDI 1. FIAT FIORINO ROTİLLİ KOL TAMİR TAKIM oto yedek parçaları yedekmatik.


S yaz geldi klimasız olmuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.