23 Ağustos 2018 Perşembe

Ev kanalizasyon kokuyor

Ev tuvalet kokuyor. Banyodan kötü koku geliyor. Mutfak giderinden gelen kötü kokular. EVDE LAĞIM KOKUSU Prof. Yazıya Puan Ver. Güler Kimi zaman özellikle tatil dönüşleri evde lağım kokusuyla karşılaşılır. Sıcak havalarda daha çok. Merhaba, bugün neyi merak ediyorsunuz? Zaman zaman hepimizin başına gelir, mutfak ve banyo başta olmak üzere evin içine kötü bir koku yayılır, giderlerden geldiğini anlarız ama ne.


Ne kadar temiz olsa da giderden kaynaklı olarak bu tarz kokular kanalizasyon borusunda gaz sıkışması nedeni ile oluşabilmektedir. Gider contalarının yanından hava giriyordur eve. Evde lağım kokusu ve çözümü. Eve lağım kokusu geliyor çözümü.


Kanalizasyon kokusu nasıl. Oturduğum evin önünde dışarıda yolda su patlamış. Ya bu nedir resmen kanalizasyon kokuyor.


Sabah elinizi yüzünüzü yıkamak için girdiğiniz banyonuzda kanalizasyon. Leş gibi kokuyor, temizledik ama hala kokuyor. Ne zaman yağmur yağdığında kanalizasyon gelen koku kokuyor ? Sirkenin ev temizliğinde katkısı çok büyüktür.


Karbonat ile birleşince hem lavaboda ki tıkanıklığı giderir hem de kötü kokuları yok eder. Ancak pompalanan suya, yer altındaki kanalizasyon veya kirli atık sularının. Bu çok kötü kokuyor.


Siemens makinenizde çamaşırlarınızı yıkadıktan sonra meydana gelebilecek istenmeyen durumları engellemek ve bu durumlarla bir daha karşılaşmamak için. Fatih mahallesinde cok kotu bir koku var evin icine doldu koku sebebi nedir acaba? Musluklarınızdan akan suyu koklayın, kanalizasyon kokuyor. Bölgede bir çok evin kanalizasyon bağlantısı bulunmuyor.


Sokakta yaşayanlar bu konuda sıkıntılı. Neden bir çamaşır makinesinden çürük et kokuyor. Evin çatısında baca. Ama, hangi sebepten dolayı kanalizasyon barajı bozulabilir?


Eğer tuvaletinizde kanalizasyon kokusu alıyorsanız, ortada P tuzağı. MENHOL BİYOFİLTRE ( rögar ağzı havalandırma filtre ) : kanalizasyon hatlarında atik hava. P KOVALARI DA ÇOK PİS KOKUYOR. Lavabo kokuyor ! Apartman boşluğundan.


Her evde mutlaka birer banyo ve tuvalet bulunur. Her akşam eve geldiğimde çok kötü banyo kokusu oluyor.


Tuvaletlerdeki atık su tesisatından gelen bu pis lağım kokusu, ev veya iş yerinde kanalizasyon kokusu yoğun bir şekilde hissedilir. Meydana gelen pis kokular.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.